Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

KESÄTYÖ - Kesätyöntekijöitä Keski-Uudellemaalle, HOK-Elanto

Työpaikat / KESÄTYÖ - Kesätyöntekijöitä Keski-Uudellemaalle, HOK-Elanto

KESÄTYÖ - Kesätyöntekijöitä Keski-Uudellemaalle, HOK-Elanto

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Kerava Hyvinkää Järvenpää Tuusula Nurmijärvi Mäntsälä Asiakaspalvelu/palvelu Myyntitehtävät Vähittäis- ja tukkukauppa HOK-Elanto

Hei sinä, joka kaipaat työkokemusta ja haluat työskennellä osana huippujengiä, tuu meille kesäduuniin!

Haemme parhaillaan kesätyöntekijöitä myyjän tehtäviin HOK-Elannon Alepoihin, S-marketteihin ja Prismoihin Keski-Uudellamaalla. Tarvitsemme joukkoomme myyjiä kesäksi määräaikaisiin työsuhteisiin vähintään 20h/vko sopimuksella. Vuorot sijoittuvat vaihtelevasti aamu-, päivä-, ja iltavuoroihin sekä viikonloppuihin ja juhlapyhiin. Haemme nyt ensisijaisesti työntekijöitä, jotka pystyvät työskentelemään mahdollisimman pitkän pätkän kesäkaudesta, sillä määräaikaisuudet sijoittuvat pääsääntöisesti aikavälille 31.5.-19.9.2021.

Työtehtävät ovat monipuolisia ja niihin kuuluu asiakaspalvelun lisäksi esimerkiksi hyllyttäminen, paistopiste- ja kassatyö. Toivomme sinulta asennetta ja aitoa halua tehdä asiakaspalvelutyötä. Olet heittäytymiskykyinen ja sinulla on halua kehittyä. Olethan 18-vuotta täyttänyt. Perehdytämme sinut myyjän tehtäviin, joten aikaisempi kokemus kaupan alasta ei ole välttämätöntä.

Tarjoamme ammattitaitoisen esimiehen, mukavat työkaverit ja HOK-Elannon ja S-ryhmän erinomaiset henkilökuntaedut. Palkkaus on kaupan TES:n mukainen. Huomioithan hyvät ilta- ja viikonloppulisät.

Kurkkaa tästä miltä myyjän päivä kaupassa näyttää!

Hakemaan pääset Hae työpaikkaa-painikkeella!

Tietoa yrityksestä: HOK-Elanto

Barona vastaanottaa ja käsittelee hakemukset, valitut henkilöt työllistyvät HOK-Elannon S-market-ketjuun. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään ja hakijoita haastatellaan heti haun käynnistyttyä. Hakulomakkeella vaaditaan vastaus videokysymykseen. Teemme mahdollisesti päätöksiä palkkauksesta jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Täytäthän hakemuksen verkkosivujen kautta, emme huomioi sähköpostiin tulleita hakemuksia. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa rekrytointia hoitava tiimi meilitse osoitteessa hok-rekrytointi@barona.fi.