Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Asiakaspalveluhenkisiä IT Service Desk ja On-site support -osaajia

Työpaikat / Asiakaspalveluhenkisiä IT Service Desk ja On-site support -osaajia

Asiakaspalveluhenkisiä IT Service Desk ja On-site support -osaajia

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Vaasa Kokkola Seinäjoki Kurikka Laihia IT/tietoliikenne Barona IT Oy

Etsimme Pohjanmaan alueella jatkuvasti yritysasiakkaillemme erilaisiin työtehtäviin reippaita IT-tuen osaajia jotka nauttivat asiakasrajapinnassa työskentelystä. Asiakaspalvelu luonnistuu sinulta kuin toinen luonto ja nautit muiden auttamisesta. Etsimme mm. Service Desk -osaajia, IT-asentajia roll-out -projekteihin sekä lähitukihenkilöitä. Voit olla etsimässä pidempiaikaisempaa työtä tai työtehtäviä lyhyelle aikavälille. Ehkä olet jo edennyt pitkälle IT- urallasi tai vasta ottamassa ensimmäisiä askelia kohti unelmiesi työpaikkaa. Aikaisempi IT-alan työkokemus ei ole tetävissä välttämätöntä.

Service Desk

Haemme aktiivisesti henkilöitä teknisiin ja asiakaslähtöisiin IT-tuen tehtäviin.

Työssäsi vastaanotat ja ratkot asiakaslähtöisesti yritysasiakkaiden IT tukipyyntöjä. Työkaluista käytössäsi ovat mm. etäyhteystyökalut, sähköposti ja puhelin. Ongelmatilanteet liittyvät mm. työasemiin, tulostimiin, verkkoihin, mobiililaitteisiin sekä erilaisiin ohjelmistoihin. Tarvittaessa tukipyyntöjä eskaloidaan toisen tason asiantuntijatiimille tai lähitukeen, mutta lähtökohtaisesti ongelmatilanteet pyritään ratkomaan jo ensimmäisen yhteydenoton aikana. Omaat hyvät organisointitaidot, nopean oppimiskyvyn ja pystyt hallitsemaan useita asioita samanaikaisesti ajoittain kiireisissäkin työtilanteissa. Asiakkaan tyytyväisyys ja onnistunut palvelutilanne ovat sinulle tärkeitä.

Tehtävässä tarvitset erinomaisia asiakaspalvelutaitoja, vahvaa ongelmanratkaisukykyä sekä osaamista Windows 10 ja O365 ympäristöistä.

Lähitukihenkilö (on-site)

Toimenkuva on laaja ja määrittyy asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Päivittäinen työskentely koostuu mm. työasema-asennuksista, teknisestä ongelmanratkonnasta sekä käyttäjätuesta yritysasiakkaille. Tarvitset järjestelmällistä ja itsenäistä työskentelyotetta sekä reagointivalmiuksia nopeasti muuttuviin tilanteisiin.

Työ edellyttää aikaisempaa kokemusta IT-tuen tehtävistä, sillä asiakasympäristöissä ratkaistavat tietotekniset ongelmat ovat usein haastavia.

IT-asentaja (projektit)

Tehtävänkuvaan kuuluu erilaisten tietoteknisten ongelmien ratkominen, työasemien tietojen varmuuskopiointi, käyttäjien opastus sekä työasemien ja yhteyksien asentaminen käyttökuntoon.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hakijalta tiimityötaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä ja positiivista työasennetta. Lisäksi edellytämme soveltuvaa IT-alan koulutusta tai vahvaa laitetuntemusta esimerkiksi harrastuneisuuden kautta. Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti toimistotyöaikojen puitteissa. Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi IT-uran alkuvaiheessa olevalle reippaalle, luontevasti asiakasrajapinnassa toimivalle henkilölle, jolla on palava halu kehittyä IT-alalla.

Tarjoamme sinulle:

  • Loistavat kollegat ja täyden tuen työskentelylle asiantuntevalta tiimiltä ja esimieheltä
  • Hyvän työilmapiirin, itsenäisen roolin osana isompaa organisaatiota
  • Monipuoliset teknisen tuen tehtävät vaihtelevissa työympäristöissä
  • Mahdollisuuden kasvaa IT-alan ammattilaiseksi

Toivomme sinulta:

  • Innostuneisuutta IT-alan työtehtäviä kohtaan ja perus IT-taitoja
  • Vahvoja asiakaspalvelutaitoja
  • Nopeaa oppimiskykyä
  • Rokeutta ja omatoimisuutta
  • Kokemusta Windows työasemaympäristöstä

Mikäli pidät asiakasrajapinnassa toimimisesta ja sinulla on valmiudet monipuolisessa teknisessä ympäristössä toimimiseen, voit olla etsimämme henkilö! Kerro meille tarkemmin hakemuksessasi mistä tehtävistä olet kiinnostunut.

Liitäthän hakemukseesi tiedon jos sinulla on auto käytössäsi.

Osassa ympäristöjä tehtävään valituille henkilöille teetetään henkilöturvallisuusselvitys, jonka läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti, etäyhteyksiä hyödyntäen. Jos olet kiinnostunut IT-alan työmahdollisuuksista, laita meille hakemuksesi mahdollisimman pian ja liitä mukaan CV:si.