Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Assistant controller

Työpaikat / Assistant controller

Assistant controller

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Lahti Orimattila Heinola Taloushallinto/tilintarkastus Toimistotyö Tekniikka

Haemme nyt asiakkaallemme Lahteen Assistant controlleria määräaikaiseen työsuhteeseen vastaamaan yrityksen monipuolisista taloushallinnon avustavista tehtävistä.

Alussa työtehtäväsi koostuvat pääasiassa yrityksen osto- ja myyntireskontran hoidosta, kirjanpidon avustavista tehtävistä sekä ALV-laskelmista. Lisäksi tehtävään kuuluu järjestelmähankkeisiin osallistumista sekä talouden raportoinnin toimintatapojen ja prosessien kehittämistä. Myöhemmin voidaan työpäivääsi lisätä myös taloudellisen tiedon tuottamista ja analysointia sisäisen ja ulkoisen raportoinnin tarpeisiin. Tarkempi tehtävänkuva muodostuu ja kehittyy osaamisesi mukaan.

Sinulta löytyy tehtävään soveltuva tutkinto sekä muutaman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Erityisesti arvostamme kirjanpitotaitoja ja on hienoa, jos sinulla on kokemusta talouden raportoinnista. Pääset osallistumaan aktiivisesti myös talouden prosessien ja järjestelmien kehittämiseen. Tavoitteena on tuottaa lisäarvoa liiketoiminnalle ja varmistaa luotettavat tiedot päätöksentekoa varten. Tehtävässä raportoit talousjohtajalle.

Työskentelyotteeltasi olet joustava, yhteistyökykyinen, oma-aloitteinen ja säilytät positiivisen ja ratkaisuhakuisen asenteen haasteellisissakin tilanteissa. Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi kykyä ajatella analyyttisesti ja tarttua uusiin asioihin rohkeasti. Haluat kehittyä ja oppia uutta.

Tarjoamme erittäin mielenkiintoisen työpaikan alansa huippuyrityksessä sekä hyvät mahdollisuudet ammattitaidon kehittämiseen

Kiinnostuitko? Hae tehtävää linkin kautta ja lisää hakemukseesi CV ja palkkatoive pikimmiten, viimeistään kuitenkin 19.3.2021.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan Lassi Kaarna 0407747534, lassi.kaarna@barona.fi.