Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Laatuinsinööri, Juhani Haavisto Oy

Työpaikat / Laatuinsinööri, Juhani Haavisto Oy

Laatuinsinööri, Juhani Haavisto Oy

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Kotka Helsinki Tampere Joensuu Turku Jyväskylä Tekniikka Teollisuus/tuotanto Juhani Haavisto Oy

Asiakkaamme Juhani Haavisto Oy:n toiminta kasvaa, joten Kotkassa on laatuinsinöörille töitä tarjolla.

Laatuinsinöörinä vastaat kokonaisvaltaisesti tuotteiden laadusta ja laadun kehittämisestä. Päivittäisessä työssäsi vastaat mm. konepajan mittalaitteistosta kuten koordinaattimittauskoneen köyttäminen. Tänään hyvin, huomenna paremmin – kehittyminen on yksi Juhani Haavisto Oy:n toimintaa ohjaavista arvoista, joten odotamme sinulta visiota ja kykyä laatumme kehittämiseen.

Tehtävässä menestyy huolellinen ja tarkka henkilö, jolla on vahvat mittaustekniset taidot niin teoriassa kuin käytännössä. Toimit tehtävässä yhteistyössä tuotannon kanssa, joten odotammekin sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja. Juhani Haavisto Oy:llä yhteisöllisyys on arvostusta, jonka avulla työn tulokset tulevat kuin itsestään.

Miksi töihin Juhani Haavisto Oy:lle?

Juhani Haavisto Oy tarjoaa sinulle kannustavan ja positiivisen työilmapiirin sekä mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti. Eikä kehittyminen tarkoita sitä, että tehdään enemmän, vaan että tehdään viisaammin. Juhani Haavistolla koko henkilöstö onnistuu ja kasvaa yhdessä.

Juhani Haavisto Oy:ssä työntekijä ei ole vain sitä, mitä hän saa aikaan. Työntekijöitä arvostetaan kuin perheenjäseniä, ja työyhteisössä on oma tapa tehdä asioita ja kannustaa kavereita. Homma pidetään aitona ja jos jotain luvataan, se myös pidetään. Asioista puhutaan suoraan ja ratkaisut etsitään yhdessä.

Katso videolta, millaista on työ Juhani Haavisto Oy:lla ://youtu.be/8aMdw2vIkRk

Toivomme Juhani Haaviston uudelta laatuinsinööriltä:

  • Soveltuvaa koulutusta ja vahvaa mittausteknistä osaamista
  • Kokemusta Hexagon-koordinaattimittauskoneen käytöstä
  • Vähintään muutaman vuoden kokemusta vastaavasta tehtävästä
  • Huolellista ja tarkkaa työotetta
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Haethan tehtävään mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja työsuhde solmitaan heti oikean henkilön löydyttyä. Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen vakavaraisessa ja kasvavassa yrityksessä.

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti etäyhteydellä. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti. Jos haluat lisää tietoa tehtävästä, olethan yhteydessä Baronalla Katri Hyppäseen p. 050 439 9785