Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Junior Payroll Specialist

Työpaikat / Junior Payroll Specialist

Junior Payroll Specialist

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Kuopio Tampere Turku Jyväskylä Oulu Rovaniemi Toimistotyö Taloushallinto/tilintarkastus CGI Suomi Oy

Kiinnostaako sinua monipuoliset palkkahallinnon tehtävät? Haluatko kehittää itseäsi alan ammattilaisena mielenkiintoisessa yrityksessä, joka tarjoaa laajoja uramahdollisuuksia? Oletko asiakaspalveluhenkinen ja itsenäinen tekijä? Tämä voi olla sinun seuraava askeleesi.

Haemme asiakkaallemme CGI:lle kahta määräaikaista henkilöä Junior Payroll Specialist -tehtävään. Tulet osaksi heidän palkkapalveluyksikköä, joka tarjoaa asiakkaille ulkoistettua apua palkanlaskentaan. Yrityksen toiminnan kasvaessa he tarvitsevat henkilöitä projektiin, joka alkaa huhtikuussa ja päättyy syyskuussa. Voit suorittaa työtä täysin paikkariippumattomasti mistä päin Suomea tahansa.

Työtehtäviisi kuuluu koko palkanlaskentaprosessi sisältäen:

  • Palkka-aineistojen käsittely ja tietojen käsittely järjestelmissä
  • Palkka-ajot
  • Palkkalaskelmien lähettämiset
  • Kirjanpitoon siirrot
  • Raportointi esimerkiksi tulorekisteriin liittyen

Työhön sisältyy myös tiivistä yhteistyötä asiakkaan yhteyshenkilön kanssa. Laskettavia palkkoja on hieman alle tuhat ja käytössä on Kunta-alan työehtosopimus, jonka mukaan palkkoja lasketaan sovitun aikataulun mukaisesti.

Edellytämme, että sinulla on aiempaa kokemusta palkanlaskennasta ja tunnet palkanlaskennan prosessin eri vaiheineen. Eduksi katsomme aiemman kunta-alan palkanlaskennan tuntemuksen, mutta tämänkin opit varmasti, mikäli sinulta löytyy innokkuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen. Olet työotteeltasi tarkka, itsenäinen ja toimeen tarttuva. Haluat tarjota asiakkaalle parasta mahdollista palkkapalvelua ja pysyt rauhallisena tiukoissakin tilanteissa. Omaat hyvät tietotekniset valmiudet ja osaat käyttää MS Office -ohjelmia. Kokemus CGI Palkat – järjestelmän käytöstä katsotaan eduksi.

CGI:llä tuetaan henkilöstön työssä kehittymistä monin tavoin. Erityistä huomiota kiinnitetään myös henkilöstön kokonaispalkitsemiseen sekä työssä viihtymiseen. CGI:ssä on tarjolla monta urapolkua, joista saatat löytää juuri sinun toiveisiisi sopivan reitin. CGI:ssä teet työtä kansainvälisessä yrityksessä, joka tarjoaa kehittymis- ja oppimismahdollisuuksia sekä Suomessa että konsernin muissa maissa.

Olet mukana vaativissa ja asiakkaidemme liiketoimintaa ja palveluita konkreettisesti tukevissa ja uudistavissa hankkeissa. Tukenasi on kokenut ja työstään innostunut tiimi. CGI:ssä jokaisen asiantuntemusta arvostetaan. Jokaisen tulee myös arvostaa asiakkaidemme palveluodotuksia ja sitoutua yhteisten tavoitteiden saavuttamiseen. Työssä on erittäin joustavat etätyömahdollisuudet ja voit suorittaa työtäsi täysin paikkariippumattomasti.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi jo tänään, sillä aloitamme hakijoiden käsittelyn jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa:

Baronan rekrytointikonsultti Erica Ollikainen 050 592 7866 / erica.ollikainen@barona.fi

Tiedustelut puhelimitse: keskiviikkona 3.3 klo 15-16 tai tiistaina 9.3 klo 8-9

Kiinnostaisiko sinua jonkin näistä samankaltaisista tehtävästä?