Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Koneistajia, Juhani Haavisto Oy

Työpaikat / Koneistajia, Juhani Haavisto Oy

Koneistajia, Juhani Haavisto Oy

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Kotka Kouvola Porvoo Lappeenranta Lahti Helsinki Teollisuus/tuotanto Tekniikka Juhani Haavisto Oy

Asiakkaamme Juhani Haavisto Oy:n toiminta kasvaa, joten Kotkassa on koneistajille töitä tarjolla.

Haemme tekijöitä useille eri manuaali- ja CNC-koneille. Lopullinen työpisteesi määräytyy osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Voit siis olla alan rautainen ammattilainen tai alalle vastikään valmistunut tulevaisuuden tekijä, jolla on jo hieman kokemusta ja hyvä asenne.

Tehtävässä menestyy oppimishalukas, huolellinen ja aktiivinen henkilö. Toivomme sinulta myös joustavaa suhtautumista työaikoihin, sillä koneistajat työskentelevät 2-vuorotyössä.

Miksi töihin Juhani Haavisto Oy:lle?

Juhani Haavisto Oy tarjoaa sinulle kannustavan ja positiivisen työilmapiirin sekä mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti. Eikä kehittyminen tarkoita sitä, että tehdään enemmän, vaan että tehdään viisaammin. Juhani Haavistolla koko henkilöstö onnistuu ja kasvaa yhdessä.

Juhani Haavisto Oy:ssä työntekijä ei ole vain sitä, mitä hän saa aikaan. Työntekijöitä arvostetaan kuin perheenjäseniä, ja työyhteisössä on oma tapa tehdä asioita ja kannustaa kavereita. Homma pidetään aitona ja jos jotain luvataan, se myös pidetään. Asioista puhutaan suoraan ja ratkaisut etsitään yhdessä.

Katso videolta, millaista on työ Juhani Haavisto Oy:lla https://youtu.be/8aMdw2vIkRk

Toivomme Juhani Haaviston uusilta koneistajilta:

  • Ammatillista koulutusta
  • Jo hieman työkokemusta koneistajan työstä
  • Joustavaa ja motivoitunutta asennetta

Haethan tehtävään mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja työsuhteet solmitaan heti oikeiden henkilöiden löydyttyä. Valitut henkilöt aloittavat työssä huhtikuussa.

Kerrothan hakemuksessasi tarkemmin osaamisestasi ja kokemuksestasi. Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen vakavaraisessa ja kasvavassa yrityksessä.

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti etäyhteydellä. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti. Jos haluat lisää tietoa tehtävästä, olethan yhteydessä Baronalla Katri Hyppäseen p. 050 439 9785