Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Myynti-insinööri, Juhani Haavisto Oy

Työpaikat / Myynti-insinööri, Juhani Haavisto Oy

Myynti-insinööri, Juhani Haavisto Oy

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Kotka Porvoo Kouvola Helsinki Lappeenranta Lahti Teollisuus/tuotanto Tekniikka Myyntitehtävät Juhani Haavisto Oy

Asiakkaamme Juhani Haavisto Oy:n toiminta kasvaa, joten Kotkassa on myynti-insinöörille töitä tarjolla.

Myynti-insinöörinä toimit tuotteiden teknisenä asiantuntijana ja hoidat asiakkuuksia. Rooli on Juhani Haavisto Oy:n menestyksen kannalta merkittävä, sillä asiakas määrittää yrityksen laatutavoitteet. Vastaat asiakkuuksista kokonaisvaltaisesti sekä hoidat tilauskäsittelyä ja raaka-aineiden hankintoja.

Tässä tehtävässä menestyt, kun olet teknisesti orientoitunut, nautit asiakkaiden kanssa toimimisesta ja haasteiden ratkaisemisesta. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, olet sosiaalinen ja itsevarma ja toimit päämäärätietoisesti. Yksi Juhani Haaviston toimintaa ohjaavista arvoista on kumppanuus. Se on ihmisistä välittämistä, joustavuutta ja kykyä ymmärtää muita – myös asiakasta.

Miksi töihin Juhani Haavisto Oy:lle?

Juhani Haavisto Oy tarjoaa sinulle kannustavan ja positiivisen työilmapiirin sekä mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti. Eikä kehittyminen tarkoita sitä, että tehdään enemmän, vaan että tehdään viisaammin. Juhani Haavistolla koko henkilöstö onnistuu ja kasvaa yhdessä.

Juhani Haavisto Oy:ssä työntekijä ei ole vain sitä, mitä hän saa aikaan. Työntekijöitä arvostetaan kuin perheenjäseniä, ja työyhteisössä on oma tapa tehdä asioita ja kannustaa kavereita. Homma pidetään aitona ja jos jotain luvataan, se myös pidetään. Asioista puhutaan suoraan ja ratkaisut etsitään yhdessä.

Katso videolta, millaista on työ Juhani Haavisto Oy:lla https://youtu.be/8aMdw2vIkRk

Toivomme Juhani Haaviston uudelta myynti-insinööriltä:

  • Soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta vastaavista tehtävistä
  • Vahvaa osaamista työstömenetelmistä ja materiaalitekniikasta
  • Hyviä tietokoneenkäsittelytaitoja, etenkin Microsoft Office -työkalut
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Haethan tehtävään mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja työsuhde solmitaan heti oikean henkilön löydyttyä. Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen vakavaraisessa ja kasvavassa yrityksessä.

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti etäyhteydellä. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti. Jos haluat lisää tietoa tehtävästä, olethan yhteydessä Baronalla Katri Hyppäseen p. 050 439 9785