Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Autolasiasentaja

Työpaikat / Autolasiasentaja

Autolasiasentaja

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Oulu Asennus/huolto Tekniikka Logistiikka/kuljetus/liikenne Carglass

Tämä kesätyö odottaa juuri Sinua, jos olet asiakaspalveluhenkinen, positiivinen tiimipelaaja ja sinulla on asenne kohdillaan työtä kohtaan? Haluatko oppia uutta ja kehittyä? Lähde mukaan Carglassin huippujengiin autolasiasentajaksi ja opit tämän alan osaajaksi!

Haemme nyt Carglassille kesätyöntekijää Oulun toimipisteeseen! Työtehtäviin kuuluvat tuulilasien asennukset ja korjaustyöt, asiakaspalvelu sekä muut korjaamon toimintaan liittyvät tehtävät. Töitä tehdään päivävuorossa arkena.

Asentajana otat kopin korjaamolle saapuvasta asiakkaasta, ja hoidat sekä autonlasin vaihdon, että asiakkaan kohtaamisen ammattitaidolla ja innolla. Voimme opettaa sinulle autonlasinvaihdon, mutta emme asennetta ja motivaatiota. Haluat tehdä työsi hyvin, siedät myös kiireisempiä työjaksoja ja omaat huolellisen ja reippaan otteen työtäsi kohtaan. Työssä viihtyäksesi, tulee sinun omata aitoa kiinnostusta myös asiakaspalvelutyöhön.

Sinulla voi olla aiempaa kokemusta autopuolen tai muista asennustehtävistä, olennaisinta on kuitenkin halu oppia ja työskennellä juuri tämän alan osaajana. Työ vaatii B-ajokorttia.

Hakemuksien käsittely aloitetaan jo hakuaikana, joten haethan tehtävää mahdollisimman pian. Työt alkavat toukokuun aikana ja kestävät elokuun loppuun saakka.

Jos olet hakemamme työhön tarttuva kesätyöntekijä lähetäthän hakemuksesi hakulomakkeen kautta rekrytoinnista vastaavan Baronan työnhakujärjestelmään (Hakemaan pääset oheisen linkin kautta).