Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Lähihoitaja, Attendo Mäntyhovi Mäntyharju

Työpaikat / Lähihoitaja, Attendo Mäntyhovi Mäntyharju

Lähihoitaja, Attendo Mäntyhovi Mäntyharju

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Mäntyharju Mikkeli Terveydenhuolto/sosiaaliala Attendo Oy

Haemme nyt Lähihoitajia Mäntyharjulle, voit työskennellä joko kokoaikaisena ja vakituisena, tai määräaikaisena osa-aikaisena tai keikkalaisena. Mikä parhaiten soveltuu sinun elämänrytmiisi.

Etsimme sitoutuneita, sydämellisiä ja osaavia lähihoitajia Attendo Mäntyhoviin Mäntyharjulle monen muotoisiin työsuhteisiin.

Hakijalta edellytämme vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja tai perushoitaja), aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä ikäihmisten kanssa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin.

Tartu nyt mielenkiintoiseen tilaisuuteen! Tarjolla on haastava työ, viihtyisä työympäristö ja mahdollisuus kehittyä työssäsi.

Työviikkoosi voi esimerkiksi kuulua seuraavia töitä:

  • hoivan ja hoidon perustehtävät

  • asukkaiden yksilöllisen elämän avustaminen ilolla ja luovuutta käyttäen

  • omaisyhteistyö

  • tiimityön kehittäminen yhdessä työyhteisön kanssa

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta. Työ on kolmivuorotyötä. Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan ajaksi.