Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Aluepäällikkö lääkärirekrytointiin, Helsinki

Työpaikat / Aluepäällikkö lääkärirekrytointiin, Helsinki

Aluepäällikkö lääkärirekrytointiin, Helsinki

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Henkilöstöhallinto/rekrytointi Myyntitehtävät Terveydenhuolto/sosiaaliala Medimanageri Oy

Medimanageri Oy on lääkärien rekrytointiin ja välitykseen erikoistunut yritys, joka tuottaa palveluita erityisesti julkiselle sektorille kymmeniin eri kuntiin ja kaupunkeihin. Toimimme valtakunnallisesti ja olemme osa Barona-konsernia. Barona on Suomen johtava henkilöstöpalveluyhtiö ja palveluksessamme työskentelee yli 700 HR-ammattilaista, haluatko sinä liittyä joukkoomme ja olla yksi alan edelläkävijöistä?

Etsimme nyt uutta Aluepäällikköä tiimiimme vastaamaan oman alueensa (Etelä-Suomi) lääkärien rekrytoinnista ja asiakkuushallinnasta. Toimipaikkasi voi sijaita esimerkiksi Oulun, Helsingin tai Kuopion toimistoillamme. Aluepäällikön tehtävänkuvaan kuuluvat pääasiallisesti suorahakupainotteinen lääkäreiden ja lääketieteen kandidaattien rekrytointi ja sopimusneuvottelut, lääkäri- ja rekrytointipalveluiden kuntamyynti, asiakasyhteistyö ja tarjouspyyntöjen valmistelu, rekrytointimarkkinointitehtävät. Aluepäällikkömme edustavat päivittäisessä toiminnassaan myös Barona Soten liiketoimintoja ja tehtäviin voi sisältyä myös muiden alojen palvelumyyntiä asiakkaillemme.

Aluepäällikön tehtävässä menestyminen edellyttää itsenäistä työotetta, aktiivisuutta sekä hyviä neuvottelutaitoja. Edellytämme hakijoilta myös kokemusta vastaavista tehtävistä ja näyttöjä tuloksellisesta myynti- ja/tai rekrytointikonsultin työstä. Aikaisempi kokemus työskentelystä terveydenhuolto- tai kuntasektorilla katsotaan eduksi.

Tunnistatko itsesi edes osittain seuraavista asioista:

  • Tartut asioihin heti ja uskallat soittaa uusille ihmisille
  • Olet kiinnostunut rekrytoinnista ja henkilöstöhallinnosta
  • Kokemus ja ymmärrys b2b asiakastyöstä on sinulle eduksi
  • Haluat olla rakentamassa kasvuyhtiön tarinaa ja pääset vaikuttamaan tulevaisuuteesi
  • Haluat kilpailukykyisen palkkauksen ja vaikuttaa omaan ansiotasoosi
  • Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto

Jos kiinnostuit, hae nopeasti. Palkkaamme heti, kun sopiva ilmoittaa itsestään. Täytä hakemus kuitenkin viimeistään 14.3.2021. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Tarjoamme säännöllisen kuukausipalkan sekä kannustavat tulospalkkiot ja hyvät edut.

Jätä hakemus sähköpostilla Matille (matti.jakonen@medimanageri.fi) sekä Villelle (ville.kaarela@medimanageri.fi) ja otsikoi hakemuksesi TYÖHAKEMUS/MEDIMANAGERI. Laita hakemukseen myös palkkatoiveesi ja CV.

Kiinnostaisiko sinua jonkin näistä samankaltaisista tehtävästä?