Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Kesätyöntekijöitä teollisuuteen

Työpaikat / Kesätyöntekijöitä teollisuuteen

Kesätyöntekijöitä teollisuuteen

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Espoo Helsinki Teollisuus/tuotanto

Onko festarit peruttu, kesäsuunnitelmat auki ja työpaikka etsinnässä teollisuuden parista? Jatka lukemista, sillä saatat olla etsimämme henkilö!

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä oppimaan teollisuuden tuotantotöiden salat kesän loppuun asti kestävässä määräaikaisessa työsuhteessa tuotantotyöntekijänä fyysisen työn parissa. Työnkuvaasi kuuluu mm. erilaiset tuotantotyöt raudoitteiden parissa, töitä tehdään arkisin 2-vuorossa.

Odotamme sinulta perustason fyysistä kuntoa ja halua tehdä töitä teollisuuden tuotannossa, sekä hyvää asennetta työtä kohtaan. Eduksesi on aikaisempi kokemus tuotannossa työskentelemisestä, mutta se ei ole välttämätöntä! Saat työhön kattavan perehdytyksen ja koulutuksen työn ohessa. Perehdytys tapahtuu suomeksi.

Työpaikka sijaitsee Espoon Juvanmalmilla ja sijainnin vuoksi edellytämme sinulta oman auton käyttömahdollisuutta, sekä täysi-ikäisyyttä. Työssäsi voit aloittaa jo keväällä tai vasta kesän kynnyksellä omien aikataulujesi mukaan!

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta pikimmiten, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan henkilöstökonsultti Anneli Mäki sähköpostitse anneli.maki@barona.fi tai puhelimitse 044 491 4213.