Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

TUOTANTOINSINÖÖRI, Unipro Oy, Hämeenlinna

Työpaikat / TUOTANTOINSINÖÖRI, Unipro Oy, Hämeenlinna

TUOTANTOINSINÖÖRI, Unipro Oy, Hämeenlinna

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Hämeenlinna Teollisuus/tuotanto Tekniikka Unipro Oy Ltd

Haemme Hämeenlinnaan Uniprolle tuotantoinsinööriä vakituiseen tehtävään. Tehtävässä pääset mukaan käynnistyvän laitoksen toimintaan heti alusta alkaen. Toivomme, että voit aloittaa työt toukokuussa.

Tuotantoinsinöörin päätehtävänä on vastata tuotantolaitteiden käytöstä, huolloista ja korjauksista. Lisäksi hän vastaa tuotannonsuunnitteluohjelmiston (AX) integroinnista, käyttöönotosta ja raportoinnin kehittämisestä. Tuotantoinsinööri on myös kokonaisvastuussa tuotannon käynnistämisestä ja tuotantomenetelmien standardisoinnista osaksi tuotannonohjausjärjestelmien vaatimuksia. Myös varastohallinta, reklamaatiot ja laatusertifiointi kuuluvat tuotantoinsinöörin tehtäviin.

Tuotantoinsinööri on avainroolissa laitoksen ja toiminnan käynnistämisessä sekä toiminnan laadukkaassa ja tehokkaassa ohjaamisessa. Unipron tuotannosta 95 % menee vientiin, joten tehtävä edellyttää vahvaa englannin taitoa. Perehdytys tuotteisiin ja valmistusprosessiin tapahtuu Suomessa toisessa tuotantolaitoksessa kesällä. Toukokuussa on kahden viikon laitekoulutus Itävallassa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • soveltuvaa koulutusta esim. insinööri (kone-/sähkötekniikka)
  • kokemusta vastaavista tehtävistä valmistavasta tuotannosta
  • Lean-osaamista sekä kehitys- ja oppimishaluista asennetta
  • vahvaa it-osaamista ja analysointikykyä
  • hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Jos sinulla on lisäksi hyvät yhteistyötaidot ja päätöksentekokyky, sekä taito toimia tiukoissakin tilanteissa maltilla ja analyyttisesti, laita hakemus heti – haastattelut käynnistyvät jo hakuajalla!

Unipro tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä alusta alkaen mukaan käynnistyvän laitoksen toimintaan. Pääset vaikuttamaan, luomaan prosesseja ja toimintatapoja. Yrityksellä on kilpailukykyisiä tuoteperheitä, joilla on hyvät markkinat, joten pääset osaksi yrityksen kasvutarinaa!

Yrityksen toimitusjohtajaa lainaten; Motivaatio x kyvyt=tulos!

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Engineeringin Kristiina Vormala (040 837 4019), parhaiten tavoitettavissa torstaisin 18.3 ja 25.3 klo 13-14.