Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Rekrytointiasiantuntija lääkärirekrytointiin

Työpaikat / Rekrytointiasiantuntija lääkärirekrytointiin

Rekrytointiasiantuntija lääkärirekrytointiin

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Oulu Henkilöstöhallinto/rekrytointi Myyntitehtävät Terveydenhuolto/sosiaaliala Medimanageri Oy

Medimanageri Oy on lääkärien rekrytointiin ja välitykseen erikoistunut yritys, joka tuottaa palveluita erityisesti julkiselle sektorille kymmeniin eri kuntiin ja kaupunkeihin. Toimimme valtakunnallisesti ja olemme osa Barona-konsernia. Barona on Suomen johtava henkilöstöpalveluyhtiö ja palveluksessamme työskentelee yli 700 HR-ammattilaista, haluatko sinä liittyä joukkoomme ja olla yksi alan edelläkävijöistä?

Etsimme nyt uutta Rekrytointiasiantuntijaa tiimiimme Oulun toimistolle vastaamaan oman alueensa lääkärien rekrytoinnista ja asiakkuushallinnasta. Rekrytointiasiantuntijan tehtävänkuvaan kuuluvat pääasiallisesti suorahakupainotteinen lääkäreiden ja lääketieteen kandidaattien rekrytointi ja sopimusneuvottelut, asiakasyhteistyö ja rekrytointimarkkinointitehtävät.

Sinä voit olla joko kokenut konkari tai alan tuleva tekijä. Pääset rakentamaan osaavan tiimimme kanssa asiakkaillemme tehokkaita rekrytointikanavia lääkäripulan paikkaamiseen. Tehtäväkenttä on laaja ja vastuuta jaetaan kokemuksen karttuessa. Aluksi saat kattavan perehdytyksen ja kannustavan tiimin, joka toimii tukenasi aktiivisesti ensimmäisten kuukausien aikana. Työpäiväsi koostuvat isolta osin puhelintyöskentelystä lääkäreiden ja kuntapäättäjien kanssa sekä edustustehtävistä rekrytointitilaisuuksissa. Annamme sinulle selkeän tehtäväkentän ja omat konkreettiset vastuualueet.

Rekrytointiasiantuntijan tehtävässä menestyminen edellyttää itsenäistä työotetta, aktiivisuutta sekä hyviä neuvottelutaitoja. Aikaisempi kokemus myynti/rekrytointityöstä terveydenhuolto- tai kuntasektorilla katsotaan eduksi.

Tunnistatko itsesi edes osittain seuraavista asioista:

  • Tartut asioihin heti ja uskallat soittaa uusille ihmisille
  • Olet kiinnostunut rekrytoinnista ja henkilöstöhallinnosta
  • Haluat olla rakentamassa kasvuyhtiön tarinaa ja pääset vaikuttamaan tulevaisuuteesi
  • Haluat kilpailukykyisen palkkauksen ja vaikuttaa omaan ansiotasoosi
  • Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto tai olet valmistumassa

Jos kiinnostuit, hae nopeasti. Palkkaamme heti, kun sopiva ilmoittaa itsestään. Täytä hakemus kuitenkin viimeistään 14.3.2021. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Tarjoamme säännöllisen kuukausipalkan sekä kannustavat tulospalkkiot ja hyvät edut.

Jätä hakemus suoraan järjestelmään lyhyellä lomakkeella painalla hae tai sähköpostilla Matille (matti.jakonen@medimanageri.fi) sekä Villelle (ville.kaarela@medimanageri.fi) ja otsikoi hakemuksesi TYÖHAKEMUS / MEDIMANAGERI. Laita hakemukseen myös palkkatoiveesi ja CV.

Kiinnostaisiko sinua jonkin näistä samankaltaisista tehtävästä?