Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Huoltoasentaja

Työpaikat / Huoltoasentaja

Huoltoasentaja

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Vantaa Espoo Tuusula Kerava Helsinki Teollisuus/tuotanto

Haemme yhteistyökumppanillemme vuorotyövalmista asennuksista ja kunnossapidosta kiinnostunutta henkilöä.

Haemme teollisuuden asiakkaallemme työntekijää alustavasti kuuden kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen, tuotantokoneiston huoltotehtäviin. Hyvin työssä pärjäävällä on erinomaiset mahdollisuudet myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Työtehtäviisi kuuluvat erilaiset tuotantokoneiden valvonta ja huoltotehtävät, sekä kiinteistöhuollolliset tehtävät. Toimitilat sijaitsevat Vantaan Petikossa, työtä tehdään siistissä ja modernissa ympäristössä. Työskentelet pääsääntöisesti päivävuorossa, mutta toivomme kuitenkin sinun olevan valmis työskentelemään mahdollisissa iltavuoroissa.

Työssäsi pääset oppimaan erilaisia työtehtäviä ja työpisteetkin voivat työsuhteen aikana vaihdella. Aiempi kokemus tuotantolaitteista nähdään eduksi mutta ei ole välttämätöntä, työtehtäviin perehdytetään asianmukaisesti asiakasyrityksemme toimesta. Arvostamme teknisen alan koulutuksen lisäksi vapaa-ajan harrastuneisuutta esimerkiksi mekaanisten tai elektronisten laitteiden parista. Asiakasyrityksemme tarjoaa mahdollisuuden aloittaa nopealla aikataululla, sekä työn kiinnostavien tuotteiden parissa.

Mikäli olet kiinnostunut uusista teknologioista, olet omatoiminen ja hoidat työsi huolella sekä tarkkuudella, olet etsimämme henkilö. Kiinnostuitko? Laita hakemus tai kysy lisätietoja Kim Toivoselta, kim.toivonen@barona.fi. Huomioithan että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.