Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Käynnissäpitotyönjohtaja, sähkö ja automaatio

Työpaikat / Käynnissäpitotyönjohtaja, sähkö ja automaatio

Käynnissäpitotyönjohtaja, sähkö ja automaatio

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Kouvola Teollisuus/tuotanto Stora Enso Oyj

Haemme nyt Anjalankosken tehtaille käynnissäpitotyönjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen kahden paperikoneen tuotantoalueelle.

Stora Enso on pakkaus-, biomateriaali-, puutuote- ja paperiteollisuuden uusiutuvien tuotteiden maailmanlaajuinen toimittaja osana biotaloutta. Tule muuttamaan maailmaa. Samalla muutut myös itse.

Käynnissäpitotyönjohtajana pääset suunnittelemaan käynti- ja seisokkiaikaisia töitä sekä määrittelemään resursseja ja niiden aikataulutusta. Vastuualueenasi on näin varmistaa tuotantoalueesi tuotannon käyttövarmuus mahdollisimman turvallisella, kustannustehokkaalla ja suunnitelmallisella kunnossapitotoiminnalla.

Käynnissäpitotyönjohtajana päätehtäväsi on seisokki- ja käynninaikaisten töiden suunnittelu huomioiden turvallisuus, laadukas toteutus sekä kustannustehokkuus. Tehtävässäsi vastaat käytettävyydestä ja kustannuksista budjettien mukaisesti. Tehtävässä esittelet ja priorisoit suurkorjaus- ja investointitarpeita, parannat jatkuvasti ennakkohuolto-ohjelmia sekä ratkaiset ja parannat käyttövarmuuteen liittyviä ongelmia. Työssäsi teet läheistä yhteistyötä tuotanto-organisaation ja kunnossapitopalveluiden toimittajien kanssa ja raportoit tehtävässäsi tehtaan käyttövarmuuspäällikölle.

Tarjoamme sinulle

Arvomme ”Johda ja Toimi oikein” ovat tapa näyttää esimerkkiä ja johtaa kaikessa liiketoiminnassamme ja vastuullisuudessa. Uskallamme tehdä aloitteita ja kysyä jatkuvasti itseltämme, mitä voisimme tehdä enemmän tai paremmin. Tämä on sinulle erinomainen tilaisuus päästä osaksi Stora Enson muutosmatkaa perinteisestä metsäteollisuusyrityksestä uusiutuvien materiaalien kasvuyritykseksi. Käynnissäpitotyönjohtajana pääset kehittämään käytettävyyden uutta toimintamallia osana tehtaan käyttövarmuustiimiä.

Toivomme sinulta

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaan koulutusta sekä kunnossapidon prosessien ja toimintatapojen tuntemista. Käynnissäpitotyönjohtajan tehtävässä menestyminen edellyttää turvallisuus-, ympäristö- ja laatuvaatimusten tuntemista, taitoa tunnistaa ja hallita riskejä sekä hyvää ongelmanratkaisukykyä. Toivomme, että omaat kokemusta työsuunnittelusta, jatkuvan parantamisen toimintamallin periaatteista ja resurssisuunnittelusta. Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista otetta työn hoitamiseen, hyviä tietoteknisiä taitoja sekä SAP R3 -osaamista. Tehtävässä korostuvat erityisesti hyvät yhteistyö- ja viestintätaidot sekä oma-aloitteisuus ja halu kehittää toimintaa yhteistyössä eri toimijoiden kanssa.

Lisätietoja

Hae tehtävää jättämällä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme 14.3.2021 mennessä. Vaikka hakulomakkeen kieli on englanti, vastaathan suomeksi.

Rekrytoiva esimies Matias Hietanen, +358 40 661 8121, matias.j.hietanen@storaenso.com vastaa mielellään kysymyksiisi liittyen avoimeen tehtävään. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa, joten toimithan nopeasti. Otamme vastaan hakemuksia ainoastaan rekrytointijärjestelmämme kautta, ethän siis lähetä hakemustasi sähköpostitse.

Tehtävään valittavalla henkilöllä teetetään huumausainetesti.

Uskomme, että monimuotoisuus vahvistaa kilpailukykyämme ja tiimit, jotka koostuvat erilaisista ihmisistä, antavat meille mahdollisuuden tutkia erilaisia näkökulmia ja haastaa ajattelutapaamme osaltaan parempaan päätöksentekoon. Pyrimme aktiivisesti lisäämään tasa-arvoa ja monimuotoisuutta työpaikoilla ja olemmekin siksi iloisia saadessamme hakemuksia hakijoilta erilaisista taustoista.

Stora Enson Anjalankosken tehtailla valmistetaan hiokepitoisia painopapereita ja taivekartonkia. Anjalan Paperitehtaan vuosittainen tuotantokapasiteetti on 435 000 tonnia ja Inkeroisten Kartonkitehtaan?295 000 tonnia. Henkilöstöä Anjalankosken tehtailla Stora Enson palveluksessa on noin 550.

Stora Enso on toiseksi suurin paperinvalmistaja Euroopassa. Yrityksellä on vakiintunut asiakaskunta ja laaja tuotevalikoima sekä painotuotteisiin että toimistokäyttöön. Asiakkaat hyötyvät Stora Enson laajasta ensi- ja kierrätyskuidusta valmistetusta paperivalikoimasta sekä vahvasta toimialakokemuksesta, osaamisesta ja asiakastuesta.

Katso video: Stora Enso työnantajana https://youtu.be/l0lA3mgE_v4