Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Elintarviketyöntekijöitä Keski-Pohjanmaalle

Työpaikat / Elintarviketyöntekijöitä Keski-Pohjanmaalle

Elintarviketyöntekijöitä Keski-Pohjanmaalle

Hakuaika päättyy 30.04.2021

Kokkola Pietarsaari Kannus Toholampi Teollisuus/tuotanto Barona Pohjanmaa Oy

Haemme asiakkaillemme työntekijöitä elintarviketeollisuuteen Keski-Pohjanmaan alueelle, Kokkolaan, Kannukseen, Pietarsaareen, Toholammille

Jos olet työtä pelkäämätön ahertaja, etkä kavahda fyysisesti raskasta työtä, olet oikea ihminen tehtävään! Aikaisempi kokemus elintarviketyöstä on plussaa, mutta isoimmassa roolissa on hyvä asenne! Etsimme siis oma-aloitteisia ja reippaita tekijöitä, joilla on aito halu päästä touhukkaisiin hommiin!

Työtehtävät voivat vaihdella aina erilaisten elintarvikkeiden käsittelystä pakkaamistehtäviin. Työsuhteet voivat olla keikkaluontoisia, määräaikaisia sekä mahdollisuus myös vakituisiin työsuhteisiin. Työtunnit vaihtelevat keikkatunneista aina täysiin viikkotunteihin riippuen asiakasyritystemme tarpeista.

Työ edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa, hygieniapassia ja salmonellatodistusta. Aiempi työkokemus elintarviketyöstä ja koneiden käytöstä katsotaan eduksi.

Mikäli olet hyvän työmoraalin omaava, reipas ja tunnollinen tekijä, olet etsimämme henkilö!

Jätä siis hakemus pikaisesti ja kerro hakemuksessasi mikä toiveesi on työtuntien ja työaikojen suhteen. Liitä hakemukseesi myös CV.