Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Varastotyöntekijä iltavuoroon Vantaalle

Työpaikat / Varastotyöntekijä iltavuoroon Vantaalle

Varastotyöntekijä iltavuoroon Vantaalle

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Vantaa Logistiikka/kuljetus/liikenne

Kiinnostaako varastotyöt iltavuorossa? Etsitkö osa-aikatyötä muun arjen ohelle?

Etsimme asiakkaamme Vantaalla sijaitsevaan varastoon reippaita, oma-aloitteisia ja luotettavia varastotyöntekijöitä. Työtehtävät pitävät sisällään pääosin teollisuustuotteiden keräilyä keräilykoneella, mutta työpaikalta löytyy myös muita yleisiä varastotehtäviä kuten pakkaamista ja lähettämötyötä.

Työvuorot sijoittuvat arkipäiville ja vuoroja on mahdollista sopia pääasiassa klo 13–22 välille. Töitä on tarjolla 1–5 vuoroa viikossa ja vuorot painottuvat alkuviikkoon. Vuoroja täyttäessämme huomioimme parhaamme mukaan työntekijän toiveet vuorojen määrän ja keston suhteen. Työskentely kokoaikaisesti on myös mahdollista, mutta tästä sovitaan aina erikseen.

Töitä tehdään viihtyisässä varastossa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Aikaisempi kokemus varastotyöstä ja erilaisten trukkien käyttämisestä on eduksi, mutta ei välttämättömyys. Kaikkiin työvaiheisiin järjestetään kattava perehdytys, joten työkokemustasi tärkeämpää meille on timanttinen asenteesi töitä kohtaan!

Mikäli tehtävä herätti mielenkiintosi, jätäthän hakemuksesi meille pikaisesti! Töissä on mahdollista aloittaa heti ja teemme valintoja tehtävään jo hakuprosessin aikana.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!