Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Tuotannon kausityöntekijä

Työpaikat / Tuotannon kausityöntekijä

Tuotannon kausityöntekijä

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Vantaa Helsinki Espoo Nurmijärvi Tuusula Teollisuus/tuotanto Lammi-Perustus Oy

Etsimme reipasta, itseohjautuvaa ja fyysisestä työstä nauttivaa tekijää Lammi Perustuksen tuotantoon Vantaan Kivistöön.

Olet nopea omaksumaan tuotannon työvaiheet, innokas oppimaan uutta ja huolellinen työssäsi. Aikaisempi kokemus tuotantoympäristössä työskentelystä sekä trukkiajotaito katsotaan eduiksi, mutta ne eivät ole työtehtävien suorittamisen kannalta välttämättömiä.

Työtehtäviisi kuuluu Tassu anturamuottien valmistus ja varastointi Lammi Perustuksen tuotannossa. Valmistus tehdään puoliautomatisoiduilla laitteilla. Työ pitää sisällään myös manuaalisesti suoritettavia työvaiheita, kuten laminointi.

Työaika arkisin klo 7.45-16.15. Työsuhde on alustavasti määräaikainen ja se solmitaan Barona Teollisuus Oy:n kanssa. Uudessa työssäsi voit aloittaa jo huhtikuussa.

Tarjoamme työn vakavaraisessa suomalaisessa perustustuotteita valmistavassa yrityksessä. Meillä on hyvä työilmapiiri ja huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista. Saat kattavan perehdytyksen tehtäviin ja hyvät lähtökohdat työssä onnistumiseen.

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi jo tänään, sillä aloitamme hakijoiden käsittelyn hakuaikana ja etenemme soveltuvimpien hakijoiden kanssa mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan henkilöstökonsultti Anneli Mäki. 044 491 4213 tai sähköpostitse anneli.maki@barona.fi