Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Kesätyöntekijöitä Barona IT:lle

Työpaikat / Kesätyöntekijöitä Barona IT:lle

Kesätyöntekijöitä Barona IT:lle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Turku Tampere Vaasa IT/tietoliikenne Barona IT Oy

Onko asenteesi kohdillaan, olet positiivinen tiimipelaaja ja palat halusta tehdä kesästä 2021 parhaan kesän ikinä? Haluatko kehittyä, päästä mukaan huippujengiin ja saada IT-alan kokemusta tulevaisuutta varten? Hae Baronalle kesätöihin!

Työtehtävät

Onko sinulla IT-alan koulutustaustaa tai ovatko opintosi loppuvaiheessa? Annatko kaikkesi asiakaspalvelussa? Avustatko mielelläsi puhelimitse? Taidatko techiä? Haemme nyt innokkaita tyyppejä ja tulevaisuuden tähtiosaajia monipuolisiin IT-tuen työtehtäviin ympäriä Suomea Barona IT:n asiakkaiden kesätyötarpeisiin. Asiakkaisiimme kuuluu tunnettuja IT-alan yrityksiä joihin työllistyy kauttamme joka vuosi kymmeniä osaajia.

Emme vaadi aikaisempaa täsmäkokemusta, vaan uskomme, että oikealla asenteella ja innokkuudella oppia pääsee pitkälle! Me Baronalle uskomme, että jokaisesta nuoresta voi can do -asenteella kasvaa varsinainen huippuosaaja! Kuitenkin muutamat erityisominaisuudet saattavat heittää sinut hakijoiden kärkijoukkoon:

Toivomme sinulta

  • soveltuvaa IT-alan koulutusta tai loppuvaiheessa olevia opintoja (esim. datanomi, IT-tradenomi)
  • sujuvaa suullista sekä kirjallista suomen ja englannin kielen taito, ruotsin kielen osaaminen on plussaa
  • osaamista Windows työasemaympäristöistä
  • oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta ja huolellisuutta
  • reipasta asennetta

Tarjoamme sinulle

Barona on vakavarainen työnantaja ja työntekijät ovat meille tärkein voimavara. Kauttamme työllistyt asiakkaidemme toimeksiantoihin monipuolisiin tehtäviin. Me pidämme työntekijöistämme huolta, pääset kehittymään työssäsi ja saat olla oma itsesi. Uskomme omannäköisiin työuriin ja siihen, että yhdessä löydämme sinulle parhaiten sopivan työpaikan. Noudatamme alan voimassa olevaa työehtosopimusta ja palkkaus on TES:n mukainen.

Katso, millaista työ teknisen tuen tehtävissä on ja millaisiin yrityksiin kauttamme on mahdollista työllistyä osoitteesta: barona.fi/techsupport

Kuulostaako hyvältä?

Niin meidänkin mielestä! Lähetä hakemuksesi pian, parhaimmat paikat viedään nopeasti. Jätä siis hakemuksesi jo tänään ja tee kesästä 2021 elämäsi paras! Huomioithan, että kyseessä on avoin työpaikkailmoitus jonka kautta etsimme osaajia eri asiakkuuksien kesätyötarpeisiin.