Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Ohjaaja lastenkotiin

Työpaikat / Ohjaaja lastenkotiin

Ohjaaja lastenkotiin

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Sastamala Terveydenhuolto/sosiaaliala

Etsimme asiakasyritykseemme ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen Sastamalan Mouhijärvellä sijaitsevaan lastenkotiin.

Kyseessä on yksityinen lastensuojelulaitos huostaanotetuille lapsille. Idyllisessä maalaismaisemassa sijaitseva lastenkoti tarjoaa 6–18-vuotiaille lapsille turvallisen ja tasapainoisen kodin kasvaa ja kehittyä. Toiminta on ympärivuorokautista. Tarkoituksena on toimia yhteistyössä lapsen sosiaalityöntekijän, perheen ja lähiverkoston kanssa tukien vanhemmuutta ja vahvistaen lapsen itsetuntoa ja minäkuvaa. Asiakaspaikkoja kodissa on seitsemän.

Ohjaajana työskentelet lastenkodissa monipuolisessa kasvatustyössä kodinomaisessa ympäristössä. Työ alkaa mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan. Tarjoamme täydet tunnit 115 h/3 vk. Työ on 2-vuorotyötä, mutta mahdollisuus on halutessaan tehdä myös yövuoroja. Tehtävässä noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta sekä palkkausta.

Etsimme tehtävään vastuullista, empaattista ja tiimityötaitoista ammattilaista. Tehtävään haetaan sosionomia (AMK) tai opintojensa loppuvaiheessa olevaa sosionomiopiskelijaa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta työstä lasten ja nuorten parissa. Sinulla on aito halu auttaa lapsia sekä turvata heidän kasvunsa ja kehityksensä. Tehtävään valitulla työntekijällä tulee olla B-ajokortti. Oma auto on hyödyllinen. Työssä tarvitsee myös hygieniapassia. Tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Hae jo tänään oheisen linkin kautta ja liitä hakemukseen myös ansioluettelosi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löytyessä.