Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Laitoshuoltaja Kangasala

Työpaikat / Laitoshuoltaja Kangasala

Laitoshuoltaja Kangasala

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Kangasala Kiinteistöala Kangasalan kaupunki

Haemme asiakkaallemme LAITOSHUOLTAJAA Kangasalle eri kohteisiin. Jos olet kiinnostunut monipuolisesta työstä vaihtelevilla kellonajoilla, laita meille hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta!

Hakemamme laitoshuoltaja tulee työskentelemään Kangasalan eri kohteissa: kouluissa, terveyskeskuksessa ja vanhainkodissa. Työ on monipuolista ja vaihtelevaa. Työtehtäviin kuuluuvat puhtaanapidon tehtävät ja myös ruokahuollon avustavat tehtävät, kuten ruoanjako osastoilla.

Tehtävän vaatimuksena on laitoshuoltajan/toimitilahuoltajan tai vastaavan ammattilaisen tutkinto sekä tartuntatautilain määrittämät rokotteet. Hakemamme laitoshuoltaja hallitsee puhtauden keskeiset periaatteet ja käytännön siivoustyön.

Tarjoamme määräaikaisia sekä keikkaluontoiseen töitä asiakastilauksien mukaisesti. Työt painottuvat arkeen aamu- ja päivävuoroihin, tarjolla on myös ilta- ja viikonloppuvuoroja. Työ sopii sinulle, jos etsit toisen työn ohelle satunnaisia töitä tai määräajaksi pidempää pestiä.

Edellytykset työnsaannille:

  • Laitoshuoltajan tutkinto TAI aikaisempi kokemus siivouksesta
  • Tartuntatautilain määrittämät rokotteet
  • Hygieniapassi

Jos olet ahkera ja työhön tarttuva laitoshuoltaja, lähetä meille hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Kiinnostaisiko sinua jonkin näistä samankaltaisista tehtävästä?