Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Palkkahallinnon kesätyötehtävät

Työpaikat / Palkkahallinnon kesätyötehtävät

Palkkahallinnon kesätyötehtävät

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Vantaa Toimistotyö Taloushallinto/tilintarkastus Henkilöstöhallinto/rekrytointi

Haemme kesätyöntekijöitä Baronan toimialayhtiöiden palkanlaskennan tiimeihimme. Tehtävä soveltuu erinomaisesti esimerkiksi kaupallisen alan merkonomi- tai tradenomiopiskelijalle, mutta tehtävässä voi onnistua hyvin myös muun koulutuksen tai työkokemuksen kautta.

Haetko itsellesi kesätyötä?

Uskomme Baronalla, että maailma tarvitsee rohkeita edelläkävijöitä. Tässä voi olla mahdollisuutesi päästä mukaan dynaamiseen yhteisöömme!

Osana palkkahallinnon tiimiä pääset perehtymään laaja-alaisesti palkanlaskennan eri työtehtäviin alan ammattilaisten kanssa. Työtehtäviin kuuluvat palkanlaskennan ja laskutuksen prosessien läpivientien lomatuuraus sekä erilaiset palkanlaskennan avustavat tehtävät kuten raportointi, verokorttien tallennus, palkkatodistukset, ilmoitusten ja hakemusten tekeminen vakuutusyhtiöön sekä Kelaan. Samoin työhösi kuuluu asiakaspalvelu, kuten työntekijöiden tiedusteluihin vastaaminen ja asioiden selvittäminen. Tarkempi työnkuva muotoutuu myös kykyjesi ja toiveidesi mukaan.

Etsimämme henkilöt ovat tarkkoja, huolellisia, oma-aloitteisia ja huumorintajuisia, sekä tekevät työtä positiivisella asenteella. Lisäksi arvostamme yhteistyökykyä ja aitoa halua oppia.

Palkkahallintomme tiimit sijaitsevat Baronan toimipisteissä Töölönlahdenkadulla Helsingissä ja Dixissä Tikkurilassa. Tällä hetkellä työskentelemme myös etänä. Etsimme ensisijaisesti kokoaikaisia kesätyöntekijöitä, ja meillä voi mahdollisesti olla kesän jälkeenkin työtä tarjolla osa- tai kokoaikaisesti.

Tarjoamme erinomaisen tilaisuuden päästä perehtymään palkanlaskennan ja henkilöstöpalvelualan tehtäviin ja erilaisiin työehtosopimuksiin sekä niiden tulkintaan henkilöstöpalvelualan johtavassa yrityksessä. Pääset työskentelemään rennossa, huumorintajuisessa ja ammattitaitoisessa tiimissä.

Työt alkavat joustavasti maalis- toukokuun aikana, mutta laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä pyrimme täyttämään paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.