Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Tilaustenkäsittelijä

Työpaikat / Tilaustenkäsittelijä

Tilaustenkäsittelijä

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Orimattila Lahti Toimistotyö Asiakaspalvelu/palvelu

Haemme Orimattilaan asiakasyritykseemme töihin tilaustenkäsittelijää vuodelle 2021.

Etsimme nopeaa ja tarkkaa henkilöä teollisuuden alalle työskentelemään tilaustenkäsittelijänä. Työtehtäviin sisältyvät asiakkaan tilauksien tallentaminen järjestelmään, tilauksien aikataulutus, tilausvahvistukset sekä rahtikirjojen valmistelu/lähteneiden kirjaus. Lisäksi työhön kuuluu myös mm. puhelinasiakaspalvelua ja muita asiakasrajapinnan tehtäviä. Työ on vaatii tekijältään erityisesti hyvää oppimiskykyä, sillä opittavia ohjeita ja yksityiskohtia on paljon. Lisäksi tilauskannan kasvaessa työ on ajoittain hyvinkin hektistä ja vaatii taitoa priorisoida monta asiakastilausta tai tapahtumaa, niin että kaikki tulee tehtyä oikeassa järjestyksessä.

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta samantyyppisistä tehtävistä, erityisesti teollisuuden/logistiikan tilauskäsittelykokemus katsotaan eduksi. Henkilöllä on oltava hyvät it-taidot. Henkilönä toivomme sinun olevan tarkka, skarppi ja tunnollinen luonne, koska työ on kiireistä ja vaatii paljon yksityiskohtien hallintaa. Hyvä ruotsin ja englannin kielitaito ovat plussaa. Tilaustenkäsittelijänä olet tärkeä osa yrityksen toimitusketjua.

Työt alkavat maaliskuun aikana sopimuksen mukaan ja valitun henkilön kanssa tehdään määräaikainen työsopimus yritykseen Baronan kautta. Töitä on tarjolla ainakin marraskuun loppuun saakka.

Työaika tehtävässä on maanantaista perjantaihin klo 8-16.00.

Työpiste sijaitsee Orimattilassa, joten mikäli liikut muulta paikkakunnalta töihin, on oman auton käyttömahdollisuus ehdottomasti eduksi.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä niin käythän jättämässä hakemuksen oheisen linkin kautta Baronan järjestelmään. Lähdemme käsittelemään hakemuksia jo hakuajan aikana, joten ethän turhaan aikaile hakemuksen jättämisessä. Lisääthän liitteeksi myös palkkatoiveesi tehtävään.

Mahdolliset lisätietokyselyt voit laittaa rekrytoinnista vastaavalle Baronalle sähköpostin välityksellä osoitteeseen mari.yla-uotila@barona.fi. Huomioithan, että emme voi vastaanottaa sähköpostitse saapuneita hakemuksia.