Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Tietosuojavastaava

Työpaikat / Tietosuojavastaava

Tietosuojavastaava

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Oulu Helsinki Espoo Vantaa Turku Tampere IT/tietoliikenne Ensin Palvelut Oy

Haemme asiakkaallemme Ensin Palvelut Oy:lle vastuullista ja itsenäisesti toimivaa asiantuntijaa monipuoliseen ja mielenkiintoiseen Tietosuojavastaavan työtehtävään. Tehtävässä toimit osa-aikaisena työntekijänä Ensin Palvelut Oy:llä, jossa työtunteja on tarjolla keskimäärin 25 h viikossa. Työsuhde solmitaan Baronan kanssa. Työtehtävien osalta työ mahdollistaa erinomaiset etätyömahdollisuudet, joten työpisteesi voi olla paikkakunnasta riippumatta eri puolella Suomea.

Ensin Palvelut Oy on kotimainen energia- ja infrayhtiöiden asiakaspalveluyhtiö, joka huolehtii asiakkaiden sopimuksiin liittyvästä palvelutuotannosta, asiakaskokemuksesta ja brändistä varmalla otteella. Ensin Palveluilla työskentelee lähes sata ammattilaista Oulussa, Porissa ja Vantaalla.

TEHTÄVÄKENTTÄSI

Tietosuojavastaava on organisaation sisäinen asiantuntija, joka seuraa yrityksen sisällä henkilötietojen käsittelyä ja auttaa henkilökuntaa sekä johtoa tietosuojasäännösten noudattamisessa. Työssä menestyminen vaatii aiempaa työkokemusta henkilötietojen parista tai vahvaa osaamista Tietosuojavastaavan toimenkuvasta. Halu palvella sisäisiä ja ulkoisia asiakkaita sekä sidosryhmiä, kyky ottaa tietosuojaan liittyvistä asioista selvää ja tuoda esille kehittäviä toimenpiteitä kaikkiin tietosuojaan liittyvien prosessien osalta, ovat kriittisiä menestymisen tekijöitä.

Työ on hyvin itsenäistä ja vaatii napakkaa työotetta. Tietosuojavastaavana seuraat tietosuojasääntöjen noudattamista koko organisaatiossa jakaen tietoa sekä neuvoja tietosuojasääntöjen mukaisista velvollisuuksista johdolle ja henkilötietoja käsittäville työntekijöille.

TEHTÄVIISI KUULUU

  • Valvot organisaation tietosuojakäytänteitä yhdessä sisäisten ja ulkoisten tahojen kanssa.
  • Johdat organisaatiossa neljän hengen tietosuojaryhmää.
  • Raportoit tehtävässä suoraan toimitusjohtajalle.
  • Vastaat kaksi kertaa vuodessa tietosuoja-asioihin liittyvistä raportoinneista suoraan yrityksen ylimmälle johdolle.

TOIVOMME SINULTA

  • Aitoa paloa palvella niin sisäisiä kuin ulkoisia asiakkaita kaikissa tietosuojaan liittyvissä työtehtävissä.
  • Kykyä hallita asiantuntevasti tietosuojalainsäädäntöä ja tunnet tietosuoja-asetuksien käytänteitä.
  • Kykyä toimia eri järjestelmien kanssa, jotka vaikuttavat henkilötietojen käsittelyyn ja tallentamiseen.

HAETHAN TEHTÄVÄÄN PIAN!

Mikäli koet olevasi oikea henkilö tehtävään, lähetä hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 14.3.2021. Käymme hakemuksia läpi jo ennen hakuajan umpeutumista, joten olethan aktiivinen. Kerrothan meille itsesi lisäksi hakemuksessasi millaista aikaisempaa kokemusta sinulla on kertynyt Tietosuojavastaavan, tai muista haettavaan tehtävään liittyvistä työtehtävistä.

Työsuhde on osa-aikainen ja alkaa sopimuksen mukaan, mielellään mahdollisimman pian.

Lisätietoa tehtävästä antaa:

Mikäli jokin asia jäi mietityttämään, ota rohkeasti yhteyttä! Lisätietoa tehtävästä Baronalta antaa Ari Pulkkinen, puh. 0409229220.

Tutustu Ensin Palveluihin tarkemmin osoitteessa www.ensin.fi