Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Keikkailevia pizzeriatyöntekijöitä Pääkaupunkiseudulle

Työpaikat / Keikkailevia pizzeriatyöntekijöitä Pääkaupunkiseudulle

Keikkailevia pizzeriatyöntekijöitä Pääkaupunkiseudulle

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Helsinki Hotelli- ja ravintola-ala Kotipizza Oyj

Kotipizza on suomalainen pizzaketju, jolla on noin 280 ravintolaa ympäri Suomen. Kotipizzassa kaikki tähtää yhteen asiaan: herkulliseen makunautintoon. Herkullisuus lähtee raaka-aineista, joista jokainen on tarkkaan valittu. Raaka-aineiden alkuperä tunnetaan täsmälleen ja raaka-aineet ovat vastuullisesti tuotettuja. Ruokalistalle on tuotu runsaasti myös kasvis- ja vegaanivaihtoehtoja. Jokainen Kotipizzan pizza on erilainen, mutta laatu pysyy aina samana – se on kunnia-asia! Kotipizzan missio on tehdä maailmasta parempi paikka pizza kerrallaan.

Haemmekin nyt iloisia ja motivoituneita asiakaspalvelun supersankareita keikkailemaan Pääkaupunkiseudun Kotipizzoihin (Helsinki, Vantaa, Espoo).

Tärkeintä on positiivinen asenne ja halu oppia. Työtehtävät painottuvat ravintolan asiakaspalveluun. Otat mm. vastaan tilauksia ja huolehdit ravintolan siisteydestä. Yhdessä tekemisen iloa arvostetaan ! Aikaisempi työkokemus ravintola-alalta, asiakaspalvelusta tai vastaavista työtehtävistä katsotaan eduksi. Tehtävään saa kuitenkin asiaan kuuluvan koulutuksen, joka antaa sinulle upean mahdollisuuden loistaa työtehtävässäsi.

Töitä on tarjolla keikkaluontoisesta kevään ja kesän aikana, työ sijoittuu pääasiallisesti iltoihin ja viikonloppuihin. Työ soveltuu hyvin esimerkiksi opiskelijoille.

Edellytykset työnsaannille:

• pystyt työskentelemään iltaisin ja viikonloppuisin

• iloinen ja oma-aloitteinen asenne

• täysi-ikäisyyttä

• sinun ei tarvitse olla valmis timantti - luotamme siihen, että reippaalla asenteella ja positiivisella mielellä pääsee tehtävässä pitkälle.

• ajokortti

Töiden aloitukseen mennessä tarvitaan:

• hygieniapassi

• negatiivinen salmonellatodistus

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten laitathan hakemuksesi pian tulemaan.