Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Projekti-insinööri Kirkkonummelle

Työpaikat / Projekti-insinööri Kirkkonummelle

Projekti-insinööri Kirkkonummelle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Kirkkonummi Helsinki Espoo Vantaa Lohja Tekniikka Teollisuus/tuotanto

Oletko urasi alkuvaiheessa oleva insinööri ja sinulla on kokemusta teknisistä projekteista? Haemme nyt asiakkaallemme projekti-insinööriä kansainväliseen toimintaympäristöön Kirkkonummelle. Tehtävä on alkuun vuoden määräaikaisuus mutta jatko on myös mahdollinen. Toivomme, että voit aloittaa työskentelyn pian tai sopimuksen mukaan.

Projekti-insinöörinä toimit tuotannon laajentamisprojektissa asiakkaamme tehtaalla. Tehtävässä vastaat projektin dokumentaatiosta sekä budjetin ja aikataulun seurannasta. Toimit yhteyshenkilönä laitetoimittajille ja mm. varmistat, että toimittajat täyttävät tehtaan turvallisuusvaatimukset. Lisäksi olet tiiviissä yhteistyössä eri sidosryhmien, kuten hankinnan ja taloushallinnon kanssa.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on aiempaa kokemusta vastaavista teknisistä projekteista sekä soveltuva insinöörin tai DI:n koulutus. Kansainvälisessä työympäristössä toimiaksesi edellytämme suomen lisäksi sujuvaa englannin osaamista kirjallisesti sekä suullisesti. Hyvät IT -taidot sekä itsenäinen, reipas työote ovat eduksesi tehtävässä.

Tehtävänkuva on monipuolinen ja tarjoaa mielenkiintoisen mahdollisuuden päästä työskentelemään tuotannon kehitysprojektin ja alansa huipputuotteiden parissa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan sitä oheisen linkin kautta. Tarvittaessa lisätietoja antaa Barona Engineeringin Jarna Lehtola (050 3131 449), parhaiten tavoitettavissa tiistaisin klo 14-15.