Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Kunnossapitoinsinööri/-päällikkö (mekaaninen), Fintoil Hamina Oy

Työpaikat / Kunnossapitoinsinööri/-päällikkö (mekaaninen), Fintoil Hamina Oy

Kunnossapitoinsinööri/-päällikkö (mekaaninen), Fintoil Hamina Oy

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Hamina Tekniikka Teollisuus/tuotanto Fintoil Hamina Oy

Haemme Fintoil Haminaan kunnossapitoinsinööriä tai -päällikköä vakituiseen työsuhteeseen. Nimike ja tehtävän sisältämät vastuut tulevat tarkentumaan aiemman kokemuksesi perusteella.

Kunnossapitoinsinööri/-päällikkö vastaa biojalostamon sekä infran tehokkaasta mekaanisesta kunnossapidosta ja toimii laitoksen painelaitteiden käytönvalvojana. Osallistut myös yksikön investointiprojekteihin ja kehität ennakkohuoltoa.

Tehtävässä pääset mukaan käynnistyvän laitoksen toimintaan heti alusta alkaen. Odotamme sinua mukaan yhteiselle matkalle pian, joten toivomme, että voit aloittaa työskentelyn huhti-toukokuussa 2021.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

• soveltuvaa koulutusta, esim. insinööri/DI (konetekniikka) tai soveltuvaa koulutusta ja muutaman vuoden kokemusta vastaavasta tehtäväkentästä

• kokemusta tuotannon kehitysprojekteista

• vahvaa esimiesosaamista ja kykyä osallistaa työntekijät

• hyviä viestintätaitoja

• käytännön osaamista ympäristö-, terveys- ja turvallisuusasioista

• vahvaa suomen kielen taitoa sekä hyvää kirjallista ja suullista englannin kielen taitoa.

Miksi valita Fintoil tulevaksi työpaikaksesi?

Fintoil tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä tulevaisuuden teknologian parissa modernissa laitoksessa. Tulevassa työympäristössäsi huomioidaan vastuullisuus läpi tuotantoketjun. Lisäksi pääset työlläsi vaikuttamaan käytännössä hiilidioksidineutraalin yhteiskunnan ja vihreämmän tulevaisuuden rakentamiseen.

Fintoil on tuoreena teollisuusyrityksenä irti historian tai suuryrityksen rajoitteista, ja organisaatiotamme rakennetaan paitsi asiakkaita myös henkilöstöä varten. Tehtävässä pääset vaikuttamaan sekä rakentamaan ja luomaan uutta. Odotamme porukkaamme innovatiivisia ja keskustelevia kehittäjiä, joilla on halua rakentaa tyhjästä uutta, menestyksekästä toimintaa.

Lupaamme sinulle rehdin työyhteisön tuen tehtävässä onnistumiselle sekä sinulle hyvän kokonaiskompensaation arvokkaasta ajastasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Barona Engineeringin Kristiina Vormala (040 837 4019), parhaiten tavoitettavissa torstaisin klo 13-14, paitsi viikolla 10.