Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Tuotantopäällikkö, Fintoil Hamina Oy

Työpaikat / Tuotantopäällikkö, Fintoil Hamina Oy

Tuotantopäällikkö, Fintoil Hamina Oy

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Hamina Tekniikka Teollisuus/tuotanto Fintoil Hamina Oy

Tuotantopäälliköksi Fintoilille Haminaan? Etsimme Fintoilin Haminaan perustettavalle mäntyöljyjalostamolle tuotantopäällikköä vakituiseen työsuhteeseen.

Tuotantopäällikkönä päätehtäväsi on vastata tuotannon turvallisesta ja laadukkaasta toteutumisesta sekä sen operatiivisesta johtamisesta. Toimit vuorotyöntekijöiden esimiehenä ja vastaat turvallisuus- ja ympäristösäädösten noudattamisesta.

Tehtävässä pääset mukaan käynnistyvän laitoksen toimintaan heti alusta alkaen. Odotamme sinua mukaan yhteiselle matkalle pian, joten toivomme, että voit aloittaa työskentelyn huhti-toukokuussa 2021.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

• soveltuvaa koulutusta, esim. insinööri/DI (kemiantekniikka) tai soveltuvaa koulutusta ja muutaman vuoden kokemusta vastaavasta tehtäväkentästä

• kokemusta tuotannon kehitysprojekteista

• vahvaa esimiesosaamista ja kykyä osallistaa työntekijät

• hyviä viestintätaitoja

• käytännön osaamista ympäristö-, terveys- ja turvallisuusasioista

• vahvaa suomen kielen taitoa sekä hyvää kirjallista ja suullista englannin kielen taitoa.

Eduksi katsomme kokemuksen kemianteollisuudesta.

Miksi valita Fintoil tulevaksi työpaikaksesi?

Fintoil tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä tulevaisuuden teknologian parissa modernissa laitoksessa. Tulevassa työympäristössäsi huomioidaan vastuullisuus läpi tuotantoketjun. Lisäksi pääset työlläsi vaikuttamaan käytännössä hiilidioksidineutraalin yhteiskunnan ja vihreämmän tulevaisuuden rakentamiseen.

Fintoil on tuoreena teollisuusyrityksenä irti historian tai suuryrityksen rajoitteista, ja organisaatiotamme rakennetaan paitsi asiakkaita myös henkilöstöä varten. Tehtävässä pääset vaikuttamaan sekä rakentamaan ja luomaan uutta. Odotamme porukkaamme innovatiivisia ja keskustelevia kehittäjiä, joilla on halua rakentaa tyhjästä uutta, menestyksekästä toimintaa.

Lupaamme sinulle rehdin työyhteisön tuen tehtävässä onnistumiselle sekä hyvän kokonaiskompensaation arvokkaasta ajastasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Barona Engineeringin Kristiina Vormala (040 837 4019), parhaiten tavoitettavissa torstaisin klo 13-14, paitsi viikolla 10.