Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Controller Jyväskylään Betolar Oy:lle

Työpaikat / Controller Jyväskylään Betolar Oy:lle

Controller Jyväskylään Betolar Oy:lle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Jyväskylä Taloushallinto/tilintarkastus Betolar Oy

Taloushallinnon osaaja, etsitkö uutta suuntaa työurallesi kevätauringon myötä? Haluatko olla mukana mahdollistamassa vihreän murroksen rakentamisen maailmassa? Etsimme laajentuvalle Betolar Oy:lle controlleria uuteen, vakituiseen tehtävään Jyväskylään. Tartu tilaisuuteen ja lue lisää!

Tehtävässä tulet työskentelemään vahvasti kansainvälistyvässä ja kasvavassa yrityksessä. Betolarin toiminta perustuu syvään materiaaliteknologiseen osaamiseen sekä huippututkimukseen pohjaaviin älykkäisiin ratkaisuihin. Yrityksen kulttuurissa jatkuva kehittyminen on tärkeässä roolissa ja controllerina pääset luomaan ja jalostamaan konsernin prosesseja ja raportointia yhdessä johdon kanssa. Yrityksen kasvuhakuisuus näkyy työssäsi erityisesti erilaisten ennusteiden ja skenaarioiden laadintana.

Menestyäksesi tehtävässä takataskussasi on alan koulutus (AMK tai yliopisto) ja muutaman vuoden kokemusta kasvuyhtiön tai suuremman yhtiön vastaavista tehtävistä. IFRS-osaaminen ja englannin kielen taito mahdollistavat työskentelyt globaalisti yhä laajenevassa yrityksessä. Työsi on itsenäistä ja pystyt vaikuttamaan työpäiviisi. Nautit asioiden tekemisestä ajallaan, oikein sekä laadukkaasti. Haluat aidosti tuntea liiketoiminnan tarpeet ja tarjota liiketoiminnalle ajantasaista tietoa päätöksenteon tueksi. Yhteistyölle tärkeää on, että omaat hyvät sosiaaliset taidot. Tuot yhteen puhaltavaan tiimiin oman energisen ja innostuneen tuulahduksesi!

Kiinnostuitko? Kuulemme sinusta ja kerromme tehtävistä erittäin mielellämme lisää, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian – kuitenkin viimeistään 10.3.2021. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten nopeus on valttia!

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Baronan kanssa ja lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa Baronan aluepäällikkö Anu Päivinen tiistaina 2.3. klo 9-11 ja tiistaina 9.3. 14-16.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista.