Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Taloushallinnon osaaja

Työpaikat / Taloushallinnon osaaja

Taloushallinnon osaaja

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Vantaa Taloushallinto/tilintarkastus Tamro Oyj

Oletko energinen ja oppimiskykyinen taloushallinnon ammattilainen? Onko sinulla jo työkokemusta ostoreskontrasta ja kirjanpidollisista tehtävistä? Työskenteletkö sujuvasti erilaisten järjestelmien parissa? Monipuolisia terveys- ja hyvinvointialan palveluja tarjoavalla asiakkaallamme Tamrolla on avautunut määräaikainen sijaisuus, kenties juuri sinulle!

Tehtävässä pääset vastaamaan yhtiön vaihto-omaisuuslaskuprosessista ja kehittämään sitä. Olennainen osa työtä on varmistaa tämän tärkeän prosessin oikeat ja ajantasaiset kirjaukset ja edelleen automatisoinnilla tehostaa prosesseja. Rooliin kuuluu Baswaren P2P -ostolaskujärjestelmän pääkäyttäjänä toimiminen ja muun organisaation tukeminen järjestelmän käytössä. Lisäksi tehtävään kuuluu muita ostoreskontraan liittyviä tehtäviä.

Tehtävä vaatii aiempaa kokemusta ulkoisesta laskennasta, jotta pystyt roolissasi kehittämään prosesseja ja varmistumaan järjestelmien tuottamista vaihto-omaisuuskirjauksista. Sinulla tulee olla kokemusta ERP-järjestelmien käytöstä. Koet prosessien kehittämisen osana työnkuvaasi ja sinulla on hyvä ongelmanratkaisukyky. Englannin kielen taito on tehtävässä välttämätön.

Työskentelemme tällä hetkellä etänä, joten itsenäinen ja järjestelmällinen työote on tärkeää. Vaikka emme toimistolla olekaan, sinua odottavat jo ammattitaitoinen tiimi ja organisaatio, jotka toimivat tukenasi. Tässä tehtävässä pääset edelleen kehittämään omaa osaamistasi, mielenkiintoisessa ja merkityksellisessä liiketoimintaympäristössä.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi järjestelmämme kautta pian, niin pääsemme tutustumaan sinuun! Aloitamme hakemusten käsittelyn jo ennen hakuajan päättymistä. Mikäli sinulla herää kysyttävää, voit olla yhteydessä Baronan Sannaan, p. 044 033 4356 tai sähköpostitse sanna.minkkinen@barona.fi.

Rajatorpantie 41 B, 01640 Vantaa