Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Rakennusalan ammattilainen Hartolaan

Työpaikat / Rakennusalan ammattilainen Hartolaan

Rakennusalan ammattilainen Hartolaan

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Hartola Heinola Joutsa Hirvensalmi Sysmä Mikkeli Rakennusala Teollisuus/tuotanto

Tähän työtehtävään sinulla voi olla monenlainen tausta. Oletko puu- tai rakennusalan ammattilainen, joka kaipaisi uusia haasteita uralleen? Tai oletko juuri valmistunut alan opinnoista ja etsit pitkäaikaista työpaikkaa? Meillä on sulle töitä!

Työssäsi valmistat uniikkeja ja suuria tilausprojekteja, jotka valmistetaan juuri tilaajan tarpeeseen soveltuvaksi. Sinun tehtäväsi on viimeistellä kyseiset liimapuutuotteet käsityökaluilla. Jokainen valmistettu tuote on yksilöllinen, joten sinulta vaaditaan kuvien lukutaitoa. Tehtävä edellyttää lisäksi sujuvaa suomen kielen taitoa sekä omaa autoa.

Tarjoamme sinulle siistin sisätyön puurakentamisen parissa. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta kokemus rakennusalalta, alan koulutus tai kokemus muuten puun kanssa työskentelystä on tehtävässä eduksi. Palkkaus on neuvoteltavissa asiakasyrityksen kanssa henkilökohtaisten taitojen ja kokemuksen mukaan.

Töitä tehdään arkipäivisin kahdessa eri vuorossa. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian ja ensimmäiset kuusi kuukautta olet määräaikaisella työsopimuksella Baronan kanssa. Mikäli olet hoitanut työsi kunnialla, on sinulla hyvin todennäköinen mahdollisuus vakituiseen työpaikkaan suoraan asiakasyrityksessämme.

Huomioithan, että vastaanotamme hakemuksia ainoastaan järjestelmämme kautta.