Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Liikkuva huoltoasentaja pääkaupunkiseutu/Uusimaa

Työpaikat / Liikkuva huoltoasentaja pääkaupunkiseutu/Uusimaa

Liikkuva huoltoasentaja pääkaupunkiseutu/Uusimaa

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Helsinki Vantaa Kerava Espoo Asennus/huolto Teollisuus/tuotanto

Haemme huoltoasentajaa pitkäkestoiseen työsuhteeseen arvostetulle asiakkaallemme monipuolisiin huolto- ja korjaustehtäviin. Työtä tehdään joustavassa päivävuorossa pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan alueella.

Työsuhde on alkuun 6 kuukauden mittainen määräaikainen Baronan kautta, jonka jälkeen tarkoituksena on ottaa sinut talon kirjoille vakituiseksi työntekijäksi. Työ on liikkuvaa pääkaupunkiseudulla sekä Uudenmaan alueella. Työtä tehdään arkisin päivävuorossa. Yrityksen varsinainen toimipaikka sijaitsee Keravalla.

Työtehtäväsi koostuvat monipuolisista jätehuoltolaitteiden määräaikaishuolloista ja sen oheistehtävistä. Työ on pääasiassa mekaanisia huolto- ja korjaustehtäviä, kuten osien vaihtoja ja puhdistuksia. Työhön kuuluu myös raportointeja kenttähuoltojärjestelmään sekä yhteydenpito asiakkaiden kanssa. Työ on isolta osalta hyvin itsenäistä ja vaatii hakijalta itseohjautuvuutta.

Valituksi tuleminen edellyttää sinulta työkokemusta vastaavista tehtävistä ja/tai halu kehittyä huoltoasentajaksi. Lisäksi työ edellyttää työkalujen käyttötaitoa, b-ajokorttia, itsenäistä ongelman ratkaisukykyä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Mikäli etsit pitkäkestoista työpaikkaa ja monipuolista liikkuvaa työtä, niin jätäthän hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta. Haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana. Lisätietoja antaa Tommi Puustinen tommi.puustinen@barona.fi / 050 454 89 48