Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Lähihoitaja, Attendo Riihimäki

Työpaikat / Lähihoitaja, Attendo Riihimäki

Lähihoitaja, Attendo Riihimäki

Hakuaika päättyy 06.03.2021

Riihimäki Terveydenhuolto/sosiaaliala

Etsimme nyt lähihoitajaa asiakkaallemme Attendolle hoivakoti Jooseppiin Riihimäellä!

Työpäiväsi hoivakodissa tai ns. tehostetussa palveluasumisessa koostuvat monipuolisista ikäihmisten hoiva- ja asiakaspalvelutehtävistä sisältäen asukkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on lähihoitajan tutkinto. Voit myös olla alan opiskelija (lähihoitaja ja sairaanhoitaja), jolla opinnot ovat jo loppusuoralla (2/3 opinnoista keväällä suoritettuna). Tutkintosi lisäksi tarvitset lääkehoidon koulutuksen, hygieniapassin sekä tartuntatautilain mukaisen rokotussuojan.

Arvokasta työtäsi tasapainottamaan ja jaksamistasi tukemaan Attendo tarjoaa työntekijöilleen myös etuja, joihin kuuluvat mm. Tyky-päivät, ateriaetu ja kahvit työpäivän aikana. Kattava työterveydenhuolto sisältää mm. työfysioterapeutin, työterveyspsykologin ja ravitsemusterapeutin palvelut lääkärin lähetteellä. Liikuntaa ja kulttuuria mahdollistava ePassi, jota voit käyttää esimerkiksi elokuva- ja konserttilippuihin, urheiluharrastukseesi tai vaikkapa hammaslääkärilaskuihin.

Työsuhteen ehdoissa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Tule tekemään laadukasta työtä mukavaan tiimiin!

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi helposti heti! Emme malta odottaa, että kuulemme sinusta! Vastaamme jokaiselle hakemuksen lähettäneelle ja tiedotamme hakuprosessin etenemisestä. Huom! Pidämme haastatteluja jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Barona toimii haussa rekrytointikumppanina. Haluamme turvata kaikkien terveyden, joten teemme kaikki haastattelut etähaastatteluina.