Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Lähihoitaja hoivakotiin Riihimäelle

Työpaikat / Lähihoitaja hoivakotiin Riihimäelle

Lähihoitaja hoivakotiin Riihimäelle

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Riihimäki Terveydenhuolto/sosiaaliala

Etsimme nyt asiakkaallemme kesätyöntekijöitä hoivakotiin Riihimäellä! Työt alkavat mahdollisuuksien mukaan jo mahdollisimman pian esimerkiksi osa-aikaisina, mutta kesän ajan toivomme että pystyt työskentelemään kokoaikaisesti.

Työpäiväsi hoivakodissa tai ns. tehostetussa palveluasumisessa koostuvat monipuolisista ikäihmisten hoiva- ja asiakaspalvelutehtävistä sisältäen asukkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on lähihoitajan tutkinto. Voit myös olla alan opiskelija (lähihoitaja ja sairaanhoitaja), jolla opinnot ovat jo loppusuoralla (2/3 opinnoista keväällä suoritettuna). Tutkintosi lisäksi tarvitset lääkehoidon koulutuksen, hygieniapassin sekä tartuntatautilain mukaisen rokotussuojan.

Kerro meille millä alueella haluaisit työskennellä ja tuleeko työkohteiden sijaita julkisten kulkuvälineiden reitillä vai onko sinulla auto käytettävissä työmatkoihin.

Palkkauksessa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta joka määräytyy kokemuksesi mukaan, huomioiden ikälisät ja vuorokohtaiset lisät. Voit myös kertoa meille palkkatoiveesi.

Liitä mukaan kuvat tutkinto- ja työtodistuksistasi sekä mahdollisista LOVe suorituksistasi.

Haluamme turvata kaikkien terveyden, joten teemme kaikki haastattelut etähaastatteluina.