Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Koneistajia Okun Hammaspyörä Oy:lle

Työpaikat / Koneistajia Okun Hammaspyörä Oy:lle

Koneistajia Okun Hammaspyörä Oy:lle

Hakuaika päättyy 05.05.2021

Outokumpu Joensuu Teollisuus/tuotanto Asennus/huolto Okun Hammaspyörä Oy

Oletko juuri metallialan koulusta valmistunut tai jo kokenut metallialan ammattilainen ? Olemme kiinnostuneita juuri sinusta!

Haemme asiakkaallemme Okun Hammaspyörä Oy KONEISTAJIA määräaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävä alkaa määräaikaisena työsuhteena, mutta mikäli pärjäät hyvin työssäsi, sinulla on erittäin hyvät mahdollisuudet vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtävät: 1kpl CNC-sorvaukseen ja 1kpl Vierintähammastukseen. Sorvattavat ja hammastettavat kappaleet voivat vaihdella 20-300kg välillä. Työtehtävään perehdytetään ja opetetaan.

Työvälineet tms muut erikoistaidot: Koneiden lisäksi sinulla on hallussa erilaiset mittavälineet tarkan työjäljen varmistamiseksi.

Sinulta toivotaan: Oma-aloitteisuutta ja oppimisintoa. Näihin tehtäviin ei edellytetä vahvaa taustaa juuri vastaaavista tehtävistä, vaan työhön voidaan opettaa työn ohella. Sinulla on kuitenkin alan koulutus tai aiempaa kokemusta koneistuksesta ja osaat mittalaitteiden käytön. Työstettävät kappaleet voivat olla isojakin, joten sinä olet valmis fyysiseen työhön.

Kauttamme saat: Työturvallisuuden e-perehdytyksen, ajantasaisen palkanmaksun sekä kattavan työterveyshuollon.

Työvuoromalli: Tehtävissä työskennellään tällä hetkellä 2-vuorossa, mutta sinulla on valmius 3-vuorotyöhön.

Palkkaus: Teknologiateollisuuden TES, sopimuksen mukaan.

Aloitusajankohta ja kesto: Työt alkaisivat heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja sinulla on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Muut mahdollisuudet: Kartoitamme aina haastattelussa myös muita työmahdollisuuksiamme taustasi, kiinnostuksesi ja käytettävyytesi mukaan.

Ota askel kohti seuraavaa urapolkuasi ja lähetä sähköinen hakemus mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien tekijöiden löydyttyä!

Lisätietoja klo 09-15 välisenä aikana: Mervi Leinonen, 050 599 9580, mervi.leinonen@barona.fi

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi