Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Tuotantotyöntekijöitä Alsiva Oy:lle Lehmoon

Työpaikat / Tuotantotyöntekijöitä Alsiva Oy:lle Lehmoon

Tuotantotyöntekijöitä Alsiva Oy:lle Lehmoon

Hakuaika päättyy 14.03.2021

Joensuu Teollisuus/tuotanto Alsiva Oy

Kiinnostaako sinua työllistyä tunnettuun, kotimaisen yritykseen? Haluatko oppia metallialan osaajaksi?

Haemme asiakkaallemme Alsiva Oy TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ.

Alsiva Oy on erikoistunut alumiinin ja sinkin painevaluun. Alsivan tuotteita käytetään laajasti mm. sähkötekniikka-, elektroniikka-, konepaja- ja sairaalatarviketeollisuuden aloilla.

Työtehtävä: Tarkemmat työtehtävät voidaan valita omien osaamisalueittesi sekä mielenkiinnonkohteittesi mukaan. Haussa tekijöitä seuraaviin tehtäviin:

  • Tuotantotyöntekijä sinkopuhallustehtäviin
  • Valimotyöntekijöitä

Kaikkiin tehtäviin voidaan perehdyttää työn ohella, tärkeintä on avoin ja reipas asenne. Aiempi kokemus metalli- ja tuotantotöistä katsotaan eduksi. Näissä tehtävissä pärjää henkilöt, jotka pitävät käsillä tehtävistä töistä ja omaavat näin ollen hyvät kädentaidot ja tekevän asenteen.

Kauttamme saat: Kattavan työsuhdeperehdytyksen sekä työturvallisuuden e-perehdytyksen. Ajantasaisen palkanmaksun sekä hyvät työterveyspalvelut.

Työvuoromalli: Tuotannossa työtä tehdään 3-vuorossa.

Palkkaus: Teknologiateollisuuden tes:n mukaisesti kuukausipalkalla.

Aloitusajankohta ja kesto: Työt alkavat sovitusti heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Haussa pitkäaikaisia työntekijöitä.

Muut mahdollisuudet: Kartoitamme aina haastattelussa myös muita työmahdollisuuksiamme taustasi, kiinnostuksesi ja käytettävyytesi mukaan.

Ota askel kohti seuraavaa urapolkuasi ja lähetä sähköinen hakemus mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien tekijöiden löydyttyä!

Lisätietoja klo 09-15 välisenä aikana: Mervi Leinonen, 050 599 9580, mervi.leinonen@barona.fi