Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Varastotyöntekijäksi Baronalle

Työpaikat / Varastotyöntekijäksi Baronalle

Varastotyöntekijäksi Baronalle

Hakuaika päättyy 30.04.2021

Tampere Lempäälä Ylöjärvi Kangasala Nokia Logistiikka/kuljetus/liikenne

Oletko ahkera ja tunnollinen työntekijä? Kiinnostavatko sinua varastossa tapahtuvat työtehtävät?

Etsimme jatkuvasti joukkoomme motivoituneita työntekijöitä mielenkiintoisiin työtehtäviin logistiikka-alan asiakasyrityksiimme. Meillä on tarjolla sekä kevyttä että raskasta työtä. Tarjolla on kaikenlaisia varaston perustehtäviä (keräys, pakkaus, kontinpurku, hyllytys, hinnoittelu yms.) sekä myös vaativampia paikkoja esimerkiksi esimiestehtävissä. Työvuorot tehdään useimmiten kahdessa vuorossa klo 6-22 välillä.

Haemme henkilöitä pitkäaikaisiin ja kokoaikaisiin työsuhteisiin sekä myös lyhytaikaisiin keikkatöihin. Lisäksi etsimme osa-aikaista työtä hakevia työntekijöitä. Työtehtävämme sopivat kaikille työnhakijoille. Oletpa sitten opiskelija, välivuotta opiskeluista pitävä, juuri armeijasta kotiutunut, työtön tai työssäkäyvä. Voit olla myös vasta työurasi alussa tai jo kokenut logistiikka-alan ammattilainen. Tärkeintä on, että asenteesi on kohdillaan ja hoidat annetut työtehtäväsi tunnollisesti!

Tehtävissä vaaditaan täysi-ikäisyyttä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Useimpiin työkohteisiin ja -vuoroihin päästäksesi tarvitset myös autoa.

Jätä hakemus ja työllisty kauttamme!