Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Bonusneuvoja, Omistajapalvelut, HOK-Elanto

Työpaikat / Bonusneuvoja, Omistajapalvelut, HOK-Elanto

Bonusneuvoja, Omistajapalvelut, HOK-Elanto

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Helsinki Espoo Vantaa Hyvinkää Järvenpää Kerava Mäntsälä Nurmijärvi Asiakaspalvelu/palvelu Pankki/rahoitus/vakuutus HOK-Elanto / AOP Liiketoiminta

Bonusneuvojaksi HOK-Elannon Omistajapalveluihin Pääkaupunkiseudulla ja Keski-Uudellamaalla sijaitsevat Omistajapalvelupisteemme toimivat osuuskauppamme asiakaspalvelupisteinä sekä S-Pankin asiamiehinä. Pisteemme sijaitsevat 12 Prisman sekä Sokos Helsingin yhteydessä. Palvelemme arkisin klo 9-20.

Tutustu Omistajapalvelun työpäivään tästä

Mitä on työ Bonusneuvojana?

Työtehtäviisi kuuluvat asiakasomistaja-asioiden kuin S-Pankin palveluiden tarjoaminen ständillä. Tehtävänäsi on kartoittaa ja mahdollistaa asiakkaille parhaimmat mahdolliset hyödyt tuotteistamme ja palveluistamme. Olet S-mobiilin innokas suosittelija ja ohjaat tarvittaessa asiakkaan eteenpäin oikean palvelukanavaan. Työtä tehdään HOK-Elannon toimialueen marketeissa (Alepat, S-marketit, Kodin Terra, Food Market Herkku sekä Prismat) ja Omistajapalvelu-ketjun toimipaikoissa.

Mitä odotamme sinulta?

Olet myynninnälkäinen, rohkea sekä asiakaspalvelija isolla a:lla. Olet iloinen, energinen ja helposti lähestyttävä. Haluat olla aktiivisesti kontaktissa asiakkaisiin ja auttaa heitä. Hallitset palvelutilanteet niin suomeksi kuin englanniksi. Teet mielelläsi työtä joustavasti vaihtelevissa vuoroissa ja eri toimipaikoissa.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaihtelevan työn luotettavalla työnantajalla. Meiltä saat työsuhteen ajaksi kattavan työterveyshuollon sekä HOK-Elannon ja S-ryhmän kattavat henkilökuntaedut. Tarjoamme keskimäärin 15h/viikko.

Työsuhteen tiedot:

  • Työsuhde on määräaikainen ajalla 22.3.- 20.6.2021
  • Työtunnit: 15 h/vko
  • Työaika sijoittuu klo 9.00-20.00 välille ja pääsääntöisesti maanantaista lauantaihin.

HOK-Elannon yritysesittely

Barona vastaanottaa ja käsittelee hakemukset, valittu henkilö työllistyy HOK-Elannolle. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään ja hakijoita haastatellaan heti haun käynnistyttyä. Teemme mahdollisesti päätöksiä palkkauksesta jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Täytäthän hakemuksen verkkosivujen kautta, emme huomioi sähköpostiin tulleita hakemuksia. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa rekrytointia hoitava tiimi meilitse osoitteessa hok-rekrytointi@barona.fi.