Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Kesätyö kokki UKKO Bistro & Deli Pieksämäki

Työpaikat / Kesätyö kokki UKKO Bistro & Deli Pieksämäki

Kesätyö kokki UKKO Bistro & Deli Pieksämäki

Hakuaika päättyy 23.03.2021

Pieksämäki Mikkeli Hotelli- ja ravintola-ala Osuuskauppa Suur-Savo

UKKO Bistro & Deli on uusi uniikki ravintolakonsepti Pieksämäen Veturitalleilla. Puitteet ovat upean rustiikkiset joissa viihtyy aamusta-iltaan. UKKO Bistro & Delin tuotevalikoimasta löytyy ihania kahvilatuotteita sekä raikas lounas ja maistuvat á la carte herkut.

Haemme nyt KOKKIA työskentelemään UKKO Bistro & Deliin Pieksämäelle!

Tule mukaan Ukon ammattitaitoiseen tiimiin luomaan upeita elämyksiä asiakkaille! Sovit tehtävään loistavasti, jos omaat aitoa kiinnostusta ruuanlaittoa kohtaan, itsenäisen otteen työskentelyyn ja olet kerännyt jo hieman aikaisempaa kokemusta keittiön tehtävistä. Lisäksi etsimme apukokkia ja otamme huomioon myös innokkaat alalla etenijät.

Tarjoamme sinulle:

  • mahdollisuuden oppia uutta ja kehittyä työtehtävässäsi
  • monipuoliset työtehtävät
  • mukavan työympäristön ja mahtavat työkaverit
  • kesätyön kesäkuun alusta elokuun loppuun saakka. Aloituksen sekä lopetuksen suhteen on mahdollista joustaa. Töitä on tarjolla 90h/3vko.

Ennen töissä aloittamista tarvitset hygieniapassin ja salmonellatodistuksen, mutta ei hätää, jos niitä ei vielä löydy takataskustasi. Hygieniapassin ja salmonellatodistuksen pystyy suorittamaan myös rekrytointiprosessin aikana tai ennen uudessa työssä aloittamista!

Tartu tilaisuuteen pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajalla!