Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Kesätyö tarjoilija UKKO Bistro & Deli Pieksämäki

Työpaikat / Kesätyö tarjoilija UKKO Bistro & Deli Pieksämäki

Kesätyö tarjoilija UKKO Bistro & Deli Pieksämäki

Hakuaika päättyy 22.03.2021

Pieksämäki Mikkeli Hotelli- ja ravintola-ala Osuuskauppa Suur-Savo

UKKO Bistro & Deli on uusi uniikki ravintolakonsepti Pieksämäen Veturitalleilla. Puitteet ovat upean rustiikkiset joissa viihtyy aamusta-iltaan. UKKO Bistro & Delin tuotevalikoimasta löytyy ihania kahvilatuotteita sekä raikas lounas ja maistuvat á la carte herkut.

Haemme nyt tarjoilijaa kesätyöhön ilahduttamaan UKKO Bistro & Delin asiakkaita!

Työtehtäväsi koostuvat erilaisista salipuolen tehtävistä. Olisi mahtavaa, jos prikka ja lautaset pysyvät hyppysissäsi, mutta kaikki tämä opetetaan paikan päällä, joten hakemamme henkilö voi olla myös ravintola-alan tulevaisuuden lupaus! Kaiken kruunaa loistelias ja reipas asiakaspalveluasenne, mutta vilkkaassa työympäristössä onneksesi ovat myös rivakat ja väsymättömät jalat sekä tasapainoinen ote.

Tarjoamme sinulle:

  • mahdollisuuden oppia uutta ja kehittyä työtehtävässäsi
  • monipuoliset työtehtävät
  • mukavan työympäristön ja mahtavat työkaverit
  • kesätyön kesäkuun alusta elokuun loppuun saakka. Aloituksen sekä lopetuksen suhteen on mahdollista joustaa. Töitä on tarjolla 60h/3vko.

Ennen töissä aloittamista tarvitset hygieniapassin ja salmonellatodistuksen, mutta ei hätää, jos niitä ei vielä löydy takataskustasi. Hygieniapassin ja salmonellatodistuksen pystyy suorittamaan myös rekrytointiprosessin aikana tai ennen uudessa työssä aloittamista!

Tartu tilaisuuteen pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajalla!