Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Varastotyöntekijöitä kevyeen keräily- ja pakkaustyöhön

Työpaikat / Varastotyöntekijöitä kevyeen keräily- ja pakkaustyöhön

Varastotyöntekijöitä kevyeen keräily- ja pakkaustyöhön

Hakuaika päättyy 18.04.2021

Hyvinkää Riihimäki Loppi Nurmijärvi Hämeenlinna Logistiikka/kuljetus/liikenne

Oletko sinä reipas ja omatoiminen, ripeästä työtahdista pitävä hyvä tyyppi vailla työpaikkaa mukavassa työyhteisössä? Oletko kiinnostunut varastoalan töistä, etkä ehkä vielä omaa alan kokemusta, mutta tahdot oppia ja olet valmis aloittamaan työt heti ja olet valmis jatkamaan ainakin toukokuulle asti, ehkä pidempäänkin?

Asiakkaamme pitkäaikainen, perinteikäs toiminta kasvaa nyt nopeasti ja tarvitsemme jatkuvasti lisää uusia tekijöitä lyhempiin ja pidempiin työsuhteisiin. Oman halusi ja kykysi mukaan töitä voi tehdä vaikka vain kevään ajan, mutta eduksi on kuitenkin mahdollisuus jatkaa ainakin kesän yli.

Tehtäviin perehdytetään hyvin ja varaston yleisimmät työt oppii nopeasti. Et tarvitse välttämättä aiempaa kokemusta. Käsiteltävät tuotteet ovat kevyitä, eikä työssä tarvita fyysistä voimaa. Ennenkaikkea hyvä työmotivaatio ja positivinen asenne, tunnollisuus sekä täsmällisyys ovat tässäkin työssä voittavia ominaisuuksia.

Töitä tehdään porrastetuissa päivävuoroissa arkipäivisin 7-17 välillä ja käytössä on Kaupan alan työehtosopimus.

Tarjoamme sinulle täydet viikkotyötunnit, mutta myös osa-aikainen työskentely on mahdollista. Osa-aikasessakin työssä tulisi kuitenkin olla mahdollisuus työskennellä ainakin kolmena kahdeksan tunnin työpäivänä viikossa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi heti. Tarvitsemme uusia työntekijöitä viikoittain ja nopea aloitus on myös kesätöihin pääsemiseksi tässä kohtaa iso plussa.