Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Muuttoauton kuljettajia Martelalle

Työpaikat / Muuttoauton kuljettajia Martelalle

Muuttoauton kuljettajia Martelalle

Hakuaika päättyy 09.03.2021

Turku Logistiikka/kuljetus/liikenne Muuttopalvelu Grundell Oy Turku

Oletko kotonasi auton ratissa? Pidätkö vaihtuvista maisemista, uusista reiteistä ja hyvässä työporukassa työskentelystä?

Etsimme MUUTTOAUTON KULJETTAJIA!

Kuorma-auton kuljettajana vastaat muuttokeikoilla auton kuljettamisen lisäksi myös muuttomiesten työnjohdollisista tehtävistä, työn laadun valvonnasta sekä aikatauluissa pysymisestä ja tarvittaessa osallistut myös itse muuttotyöhön. Kuljettajan työ vaatiikin sinulta kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja kiinnostusta asiakaspalveluun. Tehtävä sopii loistavasti oma-aloitteiselle, organisointitaitoiselle ja luotettavalle henkilölle, joka omaa liikenteessä oikean asenteen ja varmat otteet.

Edellytämme hakijalta C-ajokorttia, digikorttia sekä kuljettajan ammattipätevyyttä. Eduksi katsotaan erityisesti muuttoautokuljettaja- ja tavaraliikennöintikokemus. Luonteeltasi olet oma-aloitteinen, organisointikykyinen, luotettava ja omaat oikean asenteen ja otteen liikenteessä.

Työtä on tarjolla keikkaluonteisesti; erityisen runsaasti muuttoja tehdään kuun vaihteen molemmin puolin. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Pääsääntöisesti muuttoautonkuljettaja työllistyy useana työpäivänä viikossa jos olet joustava ja pystyt ottamaan työtä vastaan lyhyelläkin päivän varoajalla.

Palkka määräytyy muuttopalvelualan työehtosopimuksesta ja kuljettajan työ kuuluu palkkaryhmään 3.