Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Projektiassistentti

Työpaikat / Projektiassistentti

Projektiassistentti

Hakuaika päättyy 08.03.2021

Espoo Toimistotyö Taloushallinto/tilintarkastus Citycon Oyj

Etsitkö ensimmäistä oman alan työpaikkaasi taloushallinnosta? Kiinnostaako sinua päästä tutustumaan projektimaailmaan? Nautitko rutiininomaisestakin työstä? Tässä voi olla sinulle sopiva tehtävä.

Haemme nyt asiakkaallemme Citycon Oyj:lle projektiassistenttia vuoden loppuun kestävään määräaikaisuuteen.

Työssäsi tulet tukemaan taloushallinnon osastoa järjestelmäprojektissa taloushallintoon liittyvän datan siivoamisessa. Käytät työssäsi exceliä tämän datan muokkaamiseen ja korjaamiseen uutta järjestelmää varten.

Sinä olet opintojesi loppuvaiheessa oleva tai jo valmistunut tradenomi, joka haluaa tulevaisuudessa työskennellä taloushallinnon tehtävien parissa ja on jo opintojen aikana hankkinut osaamista aiheeseen. Sinulla ei välttämättä tarvitse olla aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, vaan tärkeämpää on oikea asenne ja halu oppia uutta.

Sinulla on hyvä excel-osaaminen ja osaat arvioida ja käsitellä tietoa loogisesti. Työskentelet mielelläsi rutiinien parissa, mutta olet myös halukas kehittämään osaamistasi. Sinulta löytyy erinomainen englannin kielen taito, sillä Cityconin virallinen työkieli on englanti ja projektiryhmään osallistuu henkilöitä eri maista. Tehtävässä korostuukin hyvät tiimityöskentelytaidot, sillä tehtävänäsi on tukea muuta projektitiimiä projektin läpiviemisessä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, fantastiset kollegat ja erinomaisen mahdollisuuden kasvattaa ammattitaitoasi. Pääset näkemään kiinteistöalan toimintaa aitiopaikalta sekä voit todistaa alalla tapahtuvaa muutosta mielenkiintoisten rakennusprojektien kautta alan johtavassa yrityksessä.

Jos kiinnostuit, käy jättämässä hakemuksesi jo tänään sillä täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja tehtävän aloitus on sopimuksen mukaan.

Lisätietoa:

Rekrytointikonsultti Erica Ollikainen erica.ollikainen@barona.fi / 050 592 7866

Tiedustelut puhelimitse keskiviikkona 24.2 klo 8-10 tai tiistaina 2.3 klo 15-16

Piispansilta 9, 02330 Espoo