Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Myyntipäällikkö

Työpaikat / Myyntipäällikkö

Myyntipäällikkö

Hakuaika päättyy 10.03.2021

Helsinki Espoo Vantaa Myyntitehtävät Vähittäis- ja tukkukauppa Kauneudenhoito/hyvinvointi

Onko hyvinvointi ja terveellinen elämäntapa lähellä sydäntäsi? Haluatko olla omalla työlläsi edistämässä suomalaisten hyvinvointia? Kaipaatko uutta vastuullista myynnin tehtävää, jossa pääset tekemään ja kehittämään myyntiä vanhoihin kaavoihin kangistumatta? Tässä voi olla sinun paikkasi kotimaisen, alalla toimivan yrityksen tuotteiden myynnissä!

Haemme nyt asiakkaallemme Myyntipäällikköä.

Myyntipäällikön työssä lähdet rakentamaan uusia myynnin mahdollisuuksia ja laajentamaan myyntiä rohkeasti uusille asiakasryhmille. Luot verkostoja ja kykenet asiakaskohtaamisissa tuomaan uusia näkökulmia terveellistä elämäntapaa tukevien tuotteiden myyntiin. Vastaat tuloksellisen myynnin tekemisestä, myynnin kehittämisestä ja uusien yhteistyömahdollisuuksien löytämisestä.

Hakemallamme henkilöllä on aikaisempaa kokemusta ja näyttöä tuloksellisesta B2B-myynnistä. Etsimme vuorovaikutustaitoista ja tuloshakuista myynnin osaajaa, joka kykenee itsenäiseen myyntityöhön. Työotteeltasi olet proaktiivinen käynnistäjä ja kykenet tuomaan näkemystä myynnin suunnasta uusille markkina-alueille. Olet rohkeasti ja luovasti rakentamassa uusia myynnin mahdollisuuksia. Kykenet herättämään asiakkaiden kiinnostuksen myös nykypäivän monikanavaisilla myynnin menetelmillä.

Henkilönä olet aikaansaava, päämäärätietoinen ja vakuuttava henkilö, joka on kiinnostunut asiakkaistaan. Omaat erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Et pelkää haastaa itseäsi ja pystyt tuottamaan uusia ideoita tilanteen niin vaatiessa. Kiinnostuksesi terveellistä elämäntapaa kohtaan tai aikaisempi kokemuksesi sitä tukevien tuotteiden parissa voi olla sinulle etu.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä tekemään töitä pienessä kotimaisessa yrityksessä laadukkaiden tuotteiden parissa. Työhösi saat organisaation tuen ja sinulla on aito mahdollisuus olla vaikuttamassa merkittävällä tavalla yrityksen menestymiseen. Työsuhde on vakituinen ja työpisteesi sijaitsee keskisellä Uudellamaalla.

Kiinnostuitko? Lähetäthän hakemuksesi ohessa olevan "hae työpaikkaa" hakulinkin kautta. Tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa mielellään lisätietoa Barona Myynnin ja Kaupan rekrytointipäällikkö Heikki Inhala.