Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Rakennustarvikemyyjä

Työpaikat / Rakennustarvikemyyjä

Rakennustarvikemyyjä

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Virrat Alavus Ähtäri Ruovesi Kihniö Keuruu Myyntitehtävät Rakennusala Pekka Väli-Torala Oy

Haemme asiakasyrityksellemme K-Rauta Virroille Rakennustarvikemyyjää hektiseen kesän sesonkiin!

Haemme asiakasyrityksellemme K-Rauta Virrat - Pekka Väli-Torala Oy:lle asiakaspalveluhenkistä ja oma-aloitteista rakennustarvikemyyjää reippaaseen työporukkaan Virroille.

Rakennustarvikemyyjänä työskentelet Virtain toimipisteessä pääosin rakennuspuolen tuoteryhmän kanssa. Monipuoliset työtehtävät yhdessä hektisten päivien kanssa pitävät työpäivät vaihtelevina ja mielenkiintoisina. Työssä vaaditaan reipasta ja iloista asiakaspalveluasennetta ja rohkeutta lähestyä ja palvella asiakkaita.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta esimerkiksi rakennus- tai kaupanalalta. Tärkeintä on kuitenkin työtä pelkäämätön asenne ja halu oppia uutta. Eduksesi katsomme on jos sinulla on aikaisempaa kokemusta rakennustarvikkeiden myynnistä mutta jos haet alan tuoreena tekijänä sinut perehdytetään työmaalla tehtäviin. Olet joustava ja oma-aloitteinen henkilö, joka ottaa vastuun omasta tekemisestään.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtävän alueella, joka herää henkiin eritoten kesän sesonkiin. Pääset työskentelemään tiiviissä työporukassa alan parhaimpien tuotemerkkien parissa.

Työt alkavat mielellään jo huhtikuun alussa ja jatkuvat ainakin syksyyn saakka. Lähetäthän hakemuksesi heti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja työtehtävästä antaa Veli-Matti Kaunismäki numerosta 050 317 0418.

Meijeritie 16, 34800 Virrat