Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Business Controller Jimm's PC-Storeen Turkuun

Työpaikat / Business Controller Jimm's PC-Storeen Turkuun

Business Controller Jimm's PC-Storeen Turkuun

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Turku Taloushallinto/tilintarkastus Jimm's PC-Store Oy

Oletko ennakkoluuloton ja aikaansaava talousguru? Kiinnostavatko sinua talouden tunnusluvut ja osaatko katsoa myös niiden taakse? Mikäli kyllä, jatka lukemista! Etsimme nimittäin asiakkaallemme Jimm’s PC-Storelle business controlleria Turkuun.

Jimm's PC-Store Oy on asiantunteva tietotekniikan, komponenttien ja viihde-elektroniikan verkkokauppa. Yritys toimii Lukkosepänkadulla Turussa.

Jimm’s PC-Storen Antti tarvitsee nyt luottopakin vierelleen vastaamaan yrityksen taloudesta 3,5 vuodeksi. Tämä siitä syystä, että Jimm’sin oma talousguru Taru on lähdössä ulkomaille hetkeksi aikaa. Taru palaa takaisin Jimm’sille talousasioiden pariin elokuussa 2024.

Business controllerin työtehtävät Jimmsillä ovat vaihtelevia ja monipuolisia. Tehtäviisi kuuluvat mm. taloudellisen tiedon tuottaminen, liiketoiminnan analysointi, raportointi ja talouteen liittyvien ohjeistusten laatiminen. Olet sparraaja talouden näkökulmasta ja tuet johdon päätöksentekoa.

Vastaat kuukausittaisten talousraporttien oikeellisuudesta ja vuosittaisesta budjetointiprosessin pyörittämisestä aikataulussa. Pidät huolta, että kokonaisuus hoituu laadukkaasti ja oikea-aikaisesti ympäri vuoden.

Pidät huolta, että sisäiset prosessit ovat kunnossa myös talousprosessien näkökulmasta. Voi olla, että esimerkiksi ERP kehityksen myötä päivität ohjeistusta inventaarin dokumentoinnista tai opastat kollegoita omaan käyttöön ottojen dokumentoinnissa.

Valvot yrityksen rahaliikennettä ja teet kassavirtaseurantaa, seuraat vaihto-omaisuuden kehittymistä ja sparraat kollegoita tarvittaessa, katsot että kululaskujen hyväksyntä sujuu oikean prosessin mukaan ja toimit viimeisenä tarkistajana. Pidät yhteyttä tilintarkastajiin ja pidät tilinpäätösprosessin aikataulussa.

Voit olla taustaltasi kokenut talousalan konkari tai uran alkupuolella oleva osaaja. Emme tartu niinkään kokemusvuosiin, vaan etsimme henkilöä, jolla on luontaista taipumusta ja palavaa halua tutkia lukuja, sekä tukea ja osallistua liiketoiminnan kehittämiseen. Sinulla on kirjanpidon tuntemusta ja viihdyt monipuolisessa työroolissa järjestelmien ja ihmisten parissa. Eduksi katsomme kokemuksen varastonkierron tunnuslukujen pyörityksestä. Työskentelyotteeltasi olet suunnitelmallinen, toimeen tarttuva ja itseohjautuva.

Business controller tulee työskentelemään matalahierarkisessa ja tiiviissä työyhteisössä, jossa myös huumorintajua kovasti arvostetaan. Jimm’s PC-Storessa työskennellään rennolla, mutta hyvin kunnianhimoisella otteella. Työkaverit ovat oman alansa huippuammattilaisia. Jimm’s PC-Storen porukkaan soveltuu henkilö, joka osaa tarttua erilaisiin tilanteisiin, ja jolla on kyvykkyyttä kyseenalaistaa, osallistua ja saada hommat maaliin saakka! Salainen aseesi on ulkoistettu taloushallintotiimi, joka hoitaa operatiivisen kirjanpidon. Sujuva englannin kielen taito on tarpeen, koska business controller tekee yhteistyötä myös groupin taloustiimin kanssa.

Oletko sinä etsimämme osaaja? Jimm’s PC-Store tarjoaa energisen työyhteisön, mahdollisuuden olla mukana kehittämässä ja vaikuttamassa! Määräaikainen työsuhde solmitaan suoraan Jimm’s PC-Storen kanssa. Työ alkaa huhtikuun alussa 2021.

Lähetä meille hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 10.3.2021 mennessä.

Hae tehtävää ja astu joukkoomme! Rekrytoinnissa meillä on tukena Barona. Mikäli jokin juttu jäi askarruttamaan, Kati Blinnikka Baronalla vastaa mielellään kysymyksiisi gsm 050 370 8435. Katin tavoitat parhaiten ma 1.3. klo 14-15.30 ja ke 3.3. klo 9-11 välisinä aikoina.

Lukkosepänkatu 7, 20320 Turku