Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Tule autolasiasentajaksi Carglassille

Työpaikat / Tule autolasiasentajaksi Carglassille

Tule autolasiasentajaksi Carglassille

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Jyväskylä Logistiikka/kuljetus/liikenne Asennus/huolto Tekniikka Tuulilasivarikko Oy

Oletko asiakaspalveluhenkinen, positiivinen tiimipelaaja ja sinulla on asenne kohdillaan työtä kohtaan? Haluatko oppia uutta ja kehittyä? Lähde mukaan Carglassin huippujengiin autolasiasentajaksi ja opit tämän alan osaajaksi!

Haemme nyt Carglassille Jyväskylän toimipisteeseen autolasiasentajaa vakituiseen työsuhteeseen! Työtehtäviin kuuluvat tuulilasien asennukset ja korjaustyöt, asiakaspalvelu sekä muut korjaamon toimintaan liittyvät tehtävät. Töitä tehdään päivävuorossa arkena.

Asentajana otat kopin korjaamolle saapuvasta asiakkaasta, ja hoidat sekä autonlasin vaihdon, että asiakkaan kohtaamisen ammattitaidolla ja innolla. Voimme opettaa sinulle autonlasinvaihdon, mutta emme asennetta ja motivaatiota. Haluat tehdä työsi hyvin, siedät myös kiireisempiä työjaksoja ja omaat huolellisen ja reippaan otteen työtäsi kohtaan. Työssä viihtyäksesi, tulee sinun omata aitoa kiinnostusta myös asiakaspalvelutyöhön.

Sinulla voi olla aiempaa kokemusta autopuolen tai muista asennustehtävistä, olennaisinta on kuitenkin halu oppia ja työskennellä juuri tämän alan osaajana. Työ vaatii B-ajokorttia.

Hakemuksien käsittely aloitetaan jo hakuaikana, joten haethan tehtävää mahdollisimman pian. Paikat täytetään soveltuvien henkilöiden löydyttyä ja töiden aloitus on sopimuksen mukaan.

Jos olet hakemamme työhön tarttuva asiakkaita arvostava autolasiasentaja, lähetäthän hakemuksesi nyt oheisen hakulomakkeen kautta.