Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Liikkuva huoltoasentaja

Työpaikat / Liikkuva huoltoasentaja

Liikkuva huoltoasentaja

Hakuaika päättyy 15.03.2021

Vantaa Helsinki Espoo Hyvinkää Nurmijärvi Asennus/huolto Teollisuus/tuotanto Tekniikka

Haemme asiakasyrityksellemme päivätyöhön reipasta ja asiakaspalveluhenkistä huoltoasentajaa monipuoliseen ja liikkuvaan huoltotehtävään.

Huoltoasentajana vastaat pakkauskoneiden huollosta ja kunnossapidosta pääasiassa Uudenmaan alueella. Tehtävä edellyttää kuitenkin liikkumisvalmiutta noin pari kertaa kuukaudessa myös muualla Suomessa.

Toivomme hakijalta tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta ja aikaisempaa kokemusta asennus- tai huoltotehtävistä. Työtehtävät ovat pääsääntöisesti mekaanisia töitä, mutta sähkötekninen tuntemus ja vianetsintätaidot katsotaan eduksi tehtävässä. Aikaisempaa kokemusta tärkeämpää on kuitenkin hyvä ja motivoitunut asenne työtä kohtaan. Tehtävä soveltuu siis myös mainiosti työuransa alussa oleville henkilöille. Työtehtävä edellyttää erinomaista suomen kielen taitoa ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen huoltotyön vakavaraisessa yrityksessä, jossa pääset toimimaan osana tiivistä huoltoryhmää. Tehtävässä tarjotaan erinomainen perehdytys työtehtäviin, laitteisiin ja koneisiin. Vaikka työsuhde on aluksi määräaikainen Baronan kautta, siinä on erinomainen mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen määräaikaisuuden jälkeen.

Kiinnostuitko? Jos olet persoonaltasi asiakaspalveluhenkinen ja omaat jo aikaisempaa kokemusta huolto/kunnossapitoasentajan tehtävistä, jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian järjestelmä kautta. Haastattelemme henkilöitä jo hakuajan aikana ja työt voivat alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Heräsikö kysymyksiä? Rekrytointia hoitaa Baronalta: Anssi Pekkarinen, p. 043 824 3624. Anssi vastaa mielellään kysymyksiin ja hänet tavoittaa parhaiten arkisin kello 12-13.