Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Toimitusjohtajan assistentti Vapo Oy:lle Vantaalle

Työpaikat / Toimitusjohtajan assistentti Vapo Oy:lle Vantaalle

Toimitusjohtajan assistentti Vapo Oy:lle Vantaalle

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Vantaa Toimistotyö Vapo Oy

Haemme nyt asiakkaallemme Vapo Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen toimitusjohtajan assistenttia nykyisen tehtävänhaltijan jäädessä eläkkeelle.

Toimitusjohtajan assistentin tehtävänä on vastata toimitusjohtajan ja konsernin hallintoelinten (hallitus, hallintoneuvosto, yhtiökokous, tarkastusvaliokunta, henkilöstövaliokunta) aikataulujen ja asioiden valmistelun sujuvuudesta tiiviissä yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten tahojen kanssa. Toimitusjohtajan assistentti tukee tarvittaessa myös konsernin johtoryhmän muita jäseniä. Lisäksi hän koordinoi tai osallistuu erilaisiin projekteihin ja asiakokonaisuuksien hoitamiseen sekä huolehtii erilaisten hallinnollisten asioiden sujuvasta hoitamisesta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

 • tehtävään soveltuvaa koulutusta ja vähintään viiden vuoden kokemusta vastaavien tehtävien menestyksellisestä hoitamisesta.
 • ehdotonta luottamuksellisuutta, aktiivista asioihin tarttumista ja kykyä pitää langat käsissä nopeastikin muuttuvissa tilanteissa.
 • kykyä priorisoida ja hallita samanaikaisesti monitahoisia kokonaisuuksia ja niiden aikatauluja.
 • kokemusta ja kykyä hoitaa asioita luontevasti millä tahansa tehtävätasolla toimivien henkilöiden kanssa, myös kansainvälisesti.
 • kokemusta sekä konsernitasoisten projektien tai tapahtumien että pienempien asiakokonaisuuksien koordinoinnista.
 • sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, ruotsin ja hollannin kielen osaaminen eduksi.

Olet etsimämme henkilö jos:

 • työskentelyotteesi on vastuuntuntoinen, oma-aloitteinen ja ratkaisukeskeinen
 • olet itseohjautuva ja työnjälkesi on tarkkaa
 • positiivinen suhtautumisesi ei kärsi yllättävistäkään suunnitelmien muutoksista
 • olet valmis tarvittaessa työajan ja -tehtävien joustoihin
 • omaat hyvän paineensietokyvyn ja olet tiimipelaaja
 • hyvän työilmapiirin ja -ympäristön luominen sujuu sinulta luonnostaan

Tarjoamme sinulle:

Työ Vapo Oy:n toimitusjohtajan assistenttina avaa näköalapaikan kansainvälisessä monialakonsernissa, joka keskittyy toiminnassaan kasvattamiseen, kierrättämiseen ja paikallisten polttoaineiden tarjontaan. Kestävän kehityksen periaatteet näkyvät vapolaisten työkulttuurissa. Toimitusjohtajan assistentin työ on monipuolinen ja vastuullinen sekä tarjoaa tilaisuuden kehittyä oman työnsä huippuosaajaksi dynaamisessa ympäristössä.

Työpaikka sijaitsee Tikkurilassa, Vantaalla hyvien kulkuyhteyksien päässä, juna-aseman välittömässä läheisyydessä toimisto- ja liikekeskus Dixissä.

Lisätietoja:

Hakuaika tehtävään on sunnuntaihin 14.3.2021 saakka. Lisätietoja antaa mielellään Baronan seniorikonsultti Krista Pulkkinen, puh. 050 505 7715 soittoaikoina torstaina 25.2. ja 4.3. klo 13.30 –15.30.