Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Junior Web Developer

Työpaikat / Junior Web Developer

Junior Web Developer

Hakuaika päättyy 05.03.2021

Tampere IT/tietoliikenne PunaMusta Digital Oy

Palkkaamme PunaMusta Digitaliin, palvelukehityksen ja asiakkaille tarjottavien verkkopalveluiden tiimiin Junior Web Developerin.

Haluamme sinut mukaan kasvavaan tiimiimme näyttämään ja käyttämään jo osaamaasi, kehittämään omia ja asiakkaidemme palveluita ja kehittymään samalla myös itse. Yhteinen tavoitteemme on, että jokainen tiimin jäsen pääsee toteuttamaan itseään mielekkäissä ja inspiroivissa tehtävissä, omaa osaamispää-omaansa kasvattaen. Työssäsi pääset sparrailemaan ja ideoimaan muun tiimin kanssa, mutta samalla toimimaan myös itsenäisesti kehityksen parissa.

Päivittäiset työtehtäväsi ovat monipuolisia ja vaihtelevat vaikkapa moduuli- ja palvelukehityksestä järjestelmien kuntoonlaittoon ja testaukseen. Pääasiallisesti osallistut pienempien kokonaisuuksien kehittämiseen, mutta tarpeen tullen voit olla mukana myös laajemmissa projekteissa, omien taitojesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Tarjoamme sinulle:

Tyypillinen työpäiväsi sisältää kehitystyötä useisiin eri asiakasprojekteihin. Tehtävää meillä riittää, eivätkä päivät taatusti toista itseään. Taitosi karttuvat monipuolisesti työskennellessäsi erilaisten asiakkaiden palvelukokonaisuuksien ja tekniikoiden parissa. Meillä työskentelet rennossa, avoimessa ja innostavassa työyhteisössä, osana kasvavaa ja kehittyvää kotimaista yritystä. Meillä on matala hierarkia ja joustava organisaatio. Modernit toimitilamme sijaitsevat Tampereen ydinkeskustassa, mutta tarjoamme myös mahdollisuuden etätyöskentelyyn.

Arvostamme kokemusta web-palvelukehityksestä sekä osaamista joistakin seuraavista teknologioista:

  • PHP

  • JavaScript

  • HTML5

  • CSS3

Eduksi katsomme aiemman työkokemuksen/harrastuneisuuden ohjelmoinnin parissa. Mikäli sinulla löytyy osaamista teknologioista kuten Node.js, Typescript, React tai WordPress niin sinulla on jo melkein työkalupakissa meidän teknologiamme. Emme kuitenkaan oletan sinun osaavan näitä kaikkia vaan pääset oppimaan näitä itse työssä.

Hae heti ja liity joukkoomme rakentamaan todeksi tulevaisuuden digitaalisia ratkaisuja!

Hae paikkaa mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Toteutamme rekrytoinnin yhdessä Barona IT:n kanssa. Lisätietoja antaa Senior Recruiter Tomi Niskanen, tomi.niskanen@barona,fi.